Het festivalseizoen is in volle gang!

Met het mooie weer van deze week beginnen wij veel zin te krijgen in een leuk festival! Het seizoen is al in volle gang en er zijn al een bult mooie feesten geweest. Maar wat zijn nou de to-go festivals van 2018? Wij hebben er twee voor je uitgelicht.

Sziget festival

Van 8 tot 15 augustus vindt het Sziget festival plaats op het Óbuda-eiland in Boedapest. Dit is toch wel één van de festivals waar je ooit geweest moet zijn. Prachtige acts gecombineerd met een heerlijke sfeer op een prachtig eiland, wat wil je nog meer? Ook dit jaar worden de bezoekers verwend met acts als: Gorillaz, Kendrick Lamar, Mumford & Sons en Arctic Monkeys. Voor elke muziekliefhebber is er wel een stage te vinden, van techno tot hiphop en van rock tot house, vele stromingen zijn vertegenwoordig op ‘The Island of Freedom’.

Lowlands

Haal je tent en luchtbed van je zolder en maak je klaar voor één van de mooiste festivals die Nederland te bieden heeft, Lowlands! Van 17 tot en met 19 augustus wordt Biddinghuizen omgetoverd tot een plek boordevol goede muziek. Dit jaar komen absolute topacts langs zoals N.E.R.D. Dit mag je niet missen! Ook hier kunnen muziekliefhebbers van allerlei stromingen terecht, want er zijn genoeg stages waar artiesten van over de hele wereld jou komen vermaken. Maar er is niet alleen muziek, ook kun je er terecht voor theater, film en kunst. Kortom, Lowlands biedt 3 dagen volop vertier waar je volop van kunt genieten.

Maak van jouw zomer een absolute topzomer door naar één van de bovenstaande festivals te gaan, je zult er zeker geen spijt van krijgen! Wij wensen je alvast veel plezier!

Voor meer leuke blogs over evenementen, films en dergelijke, lees je onze blogs van de keukentafel!