Voordelig en snel van je afval af? Schakel Regiocontainer in!

Leuk hoor, dat klussen. Maar wat een troep laat je achter! Gelukkig vind je een gepaste oplossing voor dit probleem met een afvalbak op maat.

Een verbouwing van huis, tuin of ander onderdeel van je erf laat zo z’n sporen achter. In puinhopen nog wel. Dat wil zeggen dat waar gehakt wordt, spaanders vallen. Da’s natuurlijk geen probleem, maar die brokstukken, hoe groot of klein ook, wil je niet in je weg hebben liggen. Da’s namelijk niet bepaald veilig te noemen! Maar ja, je gaat toch ook niet constant met van die kleine, samengeraapte hoopjes heen en weer naar de milieustraat? Dan blijf je immers bezig.

Gelukkig is er een praktische oplossing; een afvalbak huren bij Regiocontainer! Selecteer eenvoudigweg je afvalstroom en de gewenste afmetingen om een container op maat te reserveren.

Soorten containers

Het is niet mogelijk om alles wat je kwijt wilt zomaar in dezelfde bak te gooien. Voor groenafval heb je dus weer een andere container nodig dan voor puin. Dankzij de overzichtelijke website van Regiocontainer kun je precies zien waar wat in mag – en waar wat waar niet, uiteraard. Ook voor simpele rolcontainers en opslagcontainers ben je bij ons volledig aan het juiste adres. Hierin kun je kostbare spullen kwijt die tijdens het klussen niet vervuild of beschadigd mogen raken.

Door het hele land

Wil je een bij jouw klus passende container huren in Amsterdam of in Bakkeveen? Wat je locatie ook is, Regiocontainer komt er! In theorie komt de bak zes weken lang op de gewenste plek te staan, tenzij je deze voor een langere of juist kortere periode nodig hebt. Ook op dit gebied profiteer je van ons maatwerk. Na gebruik wordt de container ook weer door ons opgehaald en bovendien op afgesproken tijdstippen geleegd. Zo hoef je je om het sorteren en verwerken van je afval geen zorgen te maken en kun jij je volledig concentreren op je klus!

De aangegeven prijs voor de bak geldt voor de zes weken. Hier komen geen extra kosten bij, zelfs niet voor het leveren en innemen van de container, btw of milieubelasting. Handig, toch? Bovendien kun je de afvalbak op de dag van reservering geleverd krijgen. Zelfs op zaterdag komen we bij je langs om te bezorgen!