Wat is een beste spiegel voor welke plek

Voor spiegels wordt er een onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten glas. Allereerst is er gehard glas. Daarnaast is er ook nog gelaagd glas. Dit zijn twee verschillende soorten glas met elk hun voordelen. Voor een spiegel in de badkamer kunnen beide soorten glas worden gebruikt. Een spiegel in de badkamer is een must. Elke badkamer heeft er een. Soms kun je ook een spiegel op kastjes bevestigen, dat maakt het multifunctioneel. Ook een lampje in de spiegel in de badkamer is handig. Zo kun je ‘s ochtends goed zien hoe je gezicht eruit ziet. Ook om jezelf op te maken is het handig om een lampje te hebben in de badkamerspiegel. Het heeft dus meerdere functies. 

Spiegels in verschillende groottes

Spiegels zijn eenvoudig te maken en komen in verschillende groottes. Als je in een klein huis woont, is het aan te raden om een wat grotere spiegel aan te schaffen. Dat zal de ruimte namelijk groter doen lijken. Eigenlijk is het altijd mooi om een grote spiegel in een hal op te hangen. Het is imposant en vrijwel iedereen vindt het fijn om zichzelf even te kunnen checken in de spiegel. Ook in de badkamer is het aan te raden een grote spiegel op te hangen. Hierin kun je ook verlichting verwerken en een verwarmingssysteem. Daardoor beslaat de spiegel niet als je uit de douche of uit bad komt. 

Het laten ontwerpen van spiegels

Er veel verschillende spiegels die je in een winkel kan kopen, maar af en toe komt dit niet overeen met je wensen.  Hiervoor kun je een spiegel laten ontwerpen. Je kan geheel de eigen vorm van een spiegel bepalen en de grootte. Daarnaast kun je aangeven dat je bijvoorbeeld extra verlichting wil of gelaagd glas.Dat komt goed van pas voor een spiegel in de badkamer. De kleur van de rand kun je ook laten ontwerpen. Er zijn dus genoeg zaken die je kunt personaliseren omtrent een spiegel design. Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan gerealiseerd worden!