3 onmisbare keukenapparaten

Als je van koken houdt, hoeven we je vast niet te vertellen dat handige keukenapparaten onmisbaar zijn. Sommige apparaten maken het koken veel makkelijker, maar ook leuker. Ze helpen je een handje bij het klaarmaken van dat ene moeilijke gerecht. Ook als je niet zo’n ster bent in koken, tover je met keukenapparaten in no-time een vijf sterren maaltijd op tafel. Wij hebben drie onmisbare keukenapparaten voor je op een rijtje gezet. 

Keukenmachine

Heb jij een blender in de kast staan? Dan ben je vast en zeker niet de enige. Heel veel mensen zijn in het bezit van een blender, maar de keukenmachine zien we niet bij iedereen in de keukenkast staan. Een keukenmachine is wel echt anders dan een blender. Een keukenmachine kun je gebruiken voor het hakken, malen en blenden van groenten en fruit. In een blender kun je een smoothie maken door het aanleggen van fruit met water, aan een keukenmachine hoef je geen water toe te voegen. Daarnaast is een keukenmachine ook erg makkelijk in gebruik. Je hoeft niks meer met de hand te snijden of hakken. 

Vaatwasser

De vaatwasser is een echte must in huis. Je kunt ervoor kiezen om alles met de hand af te wassen, maar dit kost veel tijd. Zeker als je een groot gezin hebt, is het vaak niet heel handig. En zeg nou eerlijk, je hebt er zelf ook niet vaak heel veel zin in. Een vaatwasser biedt dan uitkomst. Je hoeft je afwas niet eens af te spoelen. Je zet ze gelijk in de vaatwasser, plaatst een vaatwastablet en klaar is kees. Als je eenmaal een vaatwasser hebt aangeschaft, wil je nooit meer zonder.

Airfryer

Heb jij al een airfryer in huis? Of zweer jij bij de frituurpan? Steeds meer mensen stappen over naar de airfryer en wij snappen wel waarom. Een airfryer is namelijk veel gezonder dan een gewone frituurpan. Je gebruikt geen olie of vet, alles gaat puur via hete lucht. Dit scheelt nogal wat calorieën. Naast patat en snacks kun je er veel meer mee doen dan frituren. Je kunt het apparaat namelijk ook gebruiken als oven. Bak er een bananenbrood of cupcakes in. Naast simpele dingen, kun je er ook complete maaltijden mee maken.