Betonpoer kopen bij Betongoed

Als je betonpoeren koopt bij de website van Betongoed wordt dit supersnel geleverd. Als je voor 12 uur besteld heb je de betonpoeren al de volgende dag in huis en kun je dus meteen beginnen met je bouwwerk. Mocht je in de buurt van Lunteren wonen dan kan je er ook altijd voor kiezen om je bestelling op te halen. Verder hebben ze bij Betongoed een ruim assortiment van betonpoeren en andere producten voor de tuin. Zo vind jij makkelijk en snel de juiste betonpoeren en andere benodigdheden voor jouw constructie.

Welke betonpoeren kan ik kopen bij Betongoed?

Omdat het assortiment bij Betongoed zo groot is, kan het soms lastig zijn om te weten welke betonpoer je wilt kopen. Het is belangrijk dat je de juiste betonpoer vindt omdat de betonpoer groot genoeg moet zijn om jouw bouwwerk te kunnen dragen. Het advies geldt dat als je een groot en zwaar bouwwerk bouwt dat de betonpoeren dan dus ook groter moeten zijn. Zorg bij het uitzoeken van de betonpoer dat de betonpoer net iets groter is dan de staander die op de betonpoer wordt bevestigd. Er zijn ook nog verschillende soorten betonpoeren. Zo heb je gewoon rechte betonpoeren die vaak worden gebruikt voor schuttingen omdat er makkelijk schuttingdelen naast geplaatst kunnen worden zonder dat je tussenruimte nodig hebt. Trapeziumvormige betonpoeren met een breder grondvlak zijn meer geschikt voor solitaire palen of voor losstaande staanders met een hoog gewicht. Door de trapezevorm wordt namelijk het gewicht beter verdeeld. Verder kan je betonpoeren vinden met draadeinden of schroefhulzen. Je kan bij de meeste betonpoeren van Betongoed ook kiezen of je een draadeind, stelplaat, funderingstegel of snelbeton erbij wilt bestellen. Deze producten kunnen het makkelijker maken om de betonpoer te installeren of te verstevigen. Je kunt ook nog kiezen welke kleur betonpoer je graag zou willen zodat deze goed bij jou bouwwerk past. De betonpoer steekt namelijk altijd nog een beetje uit boven de grond waardoor het dus zichtbaar is.

Meer informatie over Betonpoeren

Mocht je tips en informatie nodig hebben voor het plaatsen en het kopen van betonpoeren dan kun je gerust bellen of mailen naar Betongoed. Ook kun je natuurlijk altijd langskomen in Lunteren en helpen de ervaren medewerkers jou daar verder.