De ideale kinderkamer

De ideale kinderkamer of het nu voor jongens of meisjes is bestaat altijd uit een optimale verdeling van de ruimte. Het is dus allereerst belangrijk dat je de juiste meubels kiest. Dit om ervoor te zorgen dat de kamer optimaal benut kan woorden. Daarnaast wil je ook dat je kind een goede nachtrust heeft en niet wakker schrikt van een te felle lamp. Maar wat is nu een perfecte plafondlamp? Bij Dreumesenzo vind je een uitgebreid assortiment aan plafondlampen voor kinderkamers. Of de ruimtes nu groot of klein zijn voor iedere kamer is er een goede plafondlamp.

Het belang van een goede plafondlamp voor een kind

Omdat kinderkamers in de meeste huishoudens relatief klein zijn is het lastig om de juiste verlichting te vinden hiervoor. De collectie plafondlampen van Dreumesenzo biedt een oplossing voor alle soorten ruimtes. Zo heb je een divers assortiment in kleuren en stijlen plafondlampen. Denk bijvoorbeeld eens aan jungle kamer voor jouw kleine hummeltje. Of kies een zachte kleur om de kamer rustig te houden. Maar je kan ook verschillende effecten zorgen die bijvoorbeeld bestaat uit een silhouet om de lamp heen.

Een juiste verdeling van speelgoed en kleding

Omdat de ruimte al zo klein is kun je het beste kiezen voor functionele kasten en/of commodes waar ook de mogelijkheid tot opbergen is. Omdat de kleine snel zal groeien heb je dus veel ruimte nodig voor kleren omdat je anders naar de winkel blijft gaan. Ook is het belangrijk om een juiste verdeling te maken tussen kleding en speelgoed. Je wilt niet dat de kleine zich moet vervelen maar ook weer niet dat het te vol staat. DJECO speelgoed is ontwikkeld speciaal voor kinderen. En daarbij wordt natuurlijk ook gelet op hoeveel ruimte het in beslag neemt.

Wat maakt DJECO speelgoed uniek?

DJECO speelgoed wordt al gemaakt sinds 1954. Iedereen heeft wel in zijn of haar kindertijd houten speelgoed met schitterende kleuren gehad. Maar daarnaast ontwikkeld DJECO ook creatieve oplossingen voor kinderen. Het assortiment varieert van een leuke schud sneeuwbol tot aan blokken die je kunt stapelen. Maar ook klassieke varianten zoals een muziekdoosje waar peuters bijvoorbeeld sieraden in kunnen opbergen of het magnetisch visspel. Het roept de herinneringen van vroeger bij jou zelf op en dit wil je je kind toch ook meegeven.