De slaapsystemen van Schramm

Schramm maakt slapen tot en een geweldige ervaring, en dat weer elke nacht. Wat Schramm apart zet van andere is het feit dat zij jarenlange testen heeft uitgevoerd gedaan om producten te produceren die echt perfectie uitstralen. Zo zijn de slaapsystemen van Schramm er niet alleen om op te slapen, maar om de nachtrust zo aangenaam mogelijk te maken, door de ondersteuning die je lichaam gedurende de hele nacht krijgt. De slaapsystemen van Schramm bestaat uit meerdere onderdelen, welke ervoor zorgen dat elk onderdeel van het menselijk lichaam de juiste ondersteuning kan genieten.

Bovenmatras

De bovenmatras zorgt voor verlichting en dat wel meteen. De bovenmatras past zich namelijk aan, aan de vorming van jouw lichaam. Ook wordt elk lichaamsdeel op andere wijze ondersteunt. Jouw rug heeft bijvoorbeeld betere ondersteuning nodig dan jouw benen. De bovenmatrassen zijn in staat om elk lichaamsdeel apart te voorzien van de gevraagde ondersteuning. Dit zorgt dan ook voor een goede drukverdeling.

Ondermatras

De ondermatrassen van Schramm zorgen voor de goede werking van het bovenmatras. Het is namelijk zo dat het bovenmatras een stabiele ondervering nodig heeft. Een ondermatras voorziet de bovenmatras van deze stabiliteit. De druk van de bovenmatras wordt dan door de ondermatras gelijkmatig opgevangen.

Topper

Een topper is het middel dat zorgt voor de ultieme rust. Een topper is erg handig voor het hebben van een heerlijk zacht oppervlakte, maar heeft ook een praktische functionaliteit. Een topper helpt namelijk de duurzaamheid van jouw matras te garanderen. Zo krijg je minder snel scheuren in jouw matras en kun je in geval van vlekken makkelijker zorgen voor een oplossing, door alleen de topper te vervangen.

De matrassen van Schramm zijn er in meerdere maten en soorten te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schramm matras met ultieme schouderondersteuning.