Een bijzondere lente tuin met tuinkussens.

Het voorjaar is begonnen, het moment is daar dat we graag willen genieten van de zon. Ook al laat die zichzelf niet altijd even goed zien. Maar als het straks warmer wordt is het wel prettiger als vanuit een comfortabele loungebank, stoel of ligbed in de tuin kan ontspannen. Om het nog aangenamer te maken biedt tuinkussen.nl een groot assortiment aan tuinkussens in vele patronen,  kleuren, soorten en maten. Een goed begin is het halve werk en daarom helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte tuinkussens.

Kleurrijk genieten

Tuinkussen zorgen voor sfeer, uitstraling en ontspanning. Maar waar let je vooral op bij het aanschaffen van nieuwe tuinkussens? Aangezien er meer dan 15 kleuren en designs verkrijgbaar zijn, wil je wet dat het een mooi geheel vormt. Kies daarom voor één kleur in afwisseling met één type design print.

Geheel op maat

Aangezien iedereen een andere smaak heeft, is hier ook over nagedacht. Bij tuinkussen kan je eenvoudig in 3 stappen je eigen kussen samenstellen. Bepaal eerst wat voor soort kussen je wilt hebben. Vervolgens kies je de gewenste stof en kleur uit. Als laatst zijn de afmetingen heel bepalend, controleer dit dus goed van te voren. Goed om te weten, op tuinkussens krijg je een garantie van 5 jaar op de stiknaden.

Tijd om te relaxen

Uiteraard wil je ook een mooi kleurtje krijgen tijdens de zomer.  Dat doe je liever niet op een plastic ligstoel met handdoek. Prettig is anders. Daarom zijn er de deckchair kussens, waarmee je heerlijk kan relaxen met een goed leesboek. Deze kussens zijn stijlvol, bestand tegen uv-stralingen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De tuinkussens bieden bescherming voor je tuinmeubels, zodat je langer kan genieten van de tuinmeubelen en van de zon! Begin de lente daarom goed en bestel eenvoudig je nieuwe tuinkussens bij tuinkussen.nl