Hoog laag bed als luxe verpleegbed

Het is natuurlijk erg vervelend als je in een situatie zit waarbij je een zorgbed nodig hebt en er een moet aanschaffen. Je hebt thuiszorg nodig of je moet tijdens het slapen in een bepaalde houding liggen voor je gezondheid. Het is dan fijn om een hoog laag bed te hebben die er ook stijlvol uitziet, in plaats van een paar houten planken in de vorm van een bed. Het is dan ook mogelijk een hoog laag boxspring samen te stellen die goed bij jou past. Zo ziet jouw zorgbed er stijlvol uit en kun je het op elk moment ook weer terugzetten naar de normale stand.

Zo worden er hoog laag zorgbedden in eenpersoons uitvoeren én in twijfelaar uitvoeringen gemaakt. Deze kunnen gemaakt worden tot een breedte van 120 centimeter. Zo kun je een tweepersoons bed in je slaapkamer zetten waarvan bijvoorbeeld de ene helft wel een hoog laag functie heeft en de andere helft niet.

Daarnaast is het zelfs mogelijk een deel van je eigen bed te behouden. Er kunnen hiervan onderdelen worden verwerkt en gebruikt in je nieuwe op maat gemaakte hoog laag bed. Mocht je een andere voorkeur hebben worden de hoog laag boxsprings en bedden gemaakt in alle denkbare houtsoorten, lakkleuren en soorten bekleding. Denk hier bij bijvoorbeeld aan een afwerking van een bepaalde soort stof of kleur.

Als je de slaapkamer alleen gebruikt maken ze ook met een hoog laag bed een prettige en gezellige ruimte van jouw slaapkamer, en dan blijft het niet alleen bij het bed.

Aankleding

Naast dat je het bed geheel zelf kunt ontwerpen, kun je de slaapkamer ook nog aankleden met verschillende toebehoren. Denk hierbij aan nachtkastjes, ladekasten en bedlampen. En dit zijn geen standaard accessoires die je in elkaar schroeft en in de slaapkamer neerzet. Alle verschillende soorten ontwerpen worden op maat gemaakt voor jouw droomslaapkamer. Een andere kleur hout of een andere houtsoort? Geen probleem, want het kan allemaal. Dit kan dan een zwevend nachtkastje zijn, een nachtkastje met één lade, een zwevend nachtkastje met één of meerdere lades of een met helemaal geen lades.

Hetzelfde geldt voor ladekasten voor in de slaapkamer. Deze zijn te maken in alle kleuren, soorten en maten zodat ze perfect passen bij jouw unieke zorgbed. Je kunt het je zo gek allemaal niet bedenken of het kan voor jou samengesteld worden.

En daar stopt het nog niet, want bij jouw unieke zorgbed moet natuurlijk ook het perfecte dekbed zitten. Deze worden ook speciaal op maat gemaakt naar jouw behoeften. Heb jij liever een warmere voetzone? Dan worden de onderste vakken wat meer gevuld dan de bovenste. Om jouw op maat gemaakte dekbed nóg persoonlijker te maken wordt deze voorzien van een label met je eigen naam.

Hét zorgbed

Een hoog laag verpleegbed waarbij er aan alles wordt gedacht en een die je tot in de puntjes zelf samen kunt stellen. Dit gaat dan niet alleen over het bed zelf, maar ook over alles wat er bij hoort. Zo kun je elke dag toch nog met een glimlach je zorgbed in stappen en op de meest fijne manier mogelijk verzorgd worden.