Laat je huis leven met slimme verlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel van je huis, maar dit wordt vaak onderschat. Met de juiste lamp kun je namelijk het juiste gevoel overbrengen. Verlichting is meer dan alleen een donkere plek voorzien van licht of een bepaald onderdeel in je huis of tuin uitlichten. Met verlichting creëer je een bepaalde sfeer en een bepaald gevoel. Het is daarom erg belangrijk om de juiste type lamp te kiezen. Zo heeft elke ruimte een ander style verlichting nodig om die sfeer te kunnen creëren.

Nieuwe verlichting? Kies voor smart lampen!

Als jij toe bent aan nieuwe verlichting is het verstandig om te kijken naar smart lampen. Deze nieuwe type verlichting koppel je aan jouw netwerk/internet in huis. Door het aansluiten op jouw netwerk kun je de lampen bedienen vanaf je smartphone en werken ze samen met andere slimme producten in jouw huis. Smart lampen zijn naast simpele bediening ook energiezuinig en dus goed voor je portemonnee. Dit komt door de LED technologie die wordt toegepast in moderne verlichting. Er zijn verschillende producten van smart verlichting, maar de populairste en beste is Philips hue. Philips staat al jaren bovenaan de ranglijst als we kijken naar verlichting en nu ook bij de slimme lampen staan ze bovenaan.

De perfecte lamp voor de juiste ruimte

Voor welk merk slimme verlichting je ook kiest, het is belangrijk om te kijken wat je precies wilt bereiken met je nieuwe lamp. Elke ruimte heeft een andere benadering nodig van licht. Zo wil je vaak in je keuken indirecte verlichting en in de hal een spot om de nadruk te leggen op jouw wanddecoratie. De keuze van de juiste verlichting is voor veel mensen lastig. Het is verstandig om dit laten doen door een specialist. Een interieurstylist kan jou voorzien van veel informatie en je adviseren bij jouw keuze.

Combineer huis en tuin

Als jij de juiste verlichting hebt gekozen voor in huis, is de stap naar buiten snel gemaakt. Zeker als je kiest voor de verlichting van philips hue. Hue heeft naast verlichting voor in huis ook producten die zijn gemaakt voor outdoor gebruik. De hue buitenverlichting werkt perfect samen met de hue lampen die jij gebruikt in huis. Doordat je voor hetzelfde type verlichting kiest weet je zeker dat je dezelfde sfeer kunt creëren. Het is dus belangrijk om naar het assortiment te kijken van slimme verlichting fabrikanten. De combinaties en mogelijkheden zijn erg belangrijk als jij perfecte verlichting wilt.