Met deze kunstbomen heb je geen werk aan je tuin

Dat zomer gevoel. Het is altijd zo weer voorbij lijkt het en de herfst komt eigenlijk altijd te vroeg. Wilt u dat zomerse gevoel behouden in uw tuin zonder uren bezig te zijn met het bladeren vegen in uw tuin? Dan zou u eens moeten nadenken over het aanschaffen van een kunstboom. Tegenwoordig zijn er geweldig mooie kunstbomen die niet meer van echt te onderscheiden zijn.

Neem eens een kijkje naar deze kunstbomen/ kunstplant:

  • Kunstolijfboom
  • Bonsai boom
  • Sinaasappel boom
  • Capensia boom
  • Buxus

Kunstolijfboom

Olijfbomen zijn in het echt traag groeiende bomen. Deze boom is nog traag groeiend. Olijfbomen zijn mooie statige bomen die veel in Italië en Griekenland te vinden zijn. U heeft uit de kust olijfbomen ook nog eens keus uit meerdere. Zo kan u bijvoorbeeld de maat van de boom kiezen of kiezen of er ook olijven in de boom hangen. 

Bonsai boom

Deze kleine boom is voor decoratie erg mooi. Denk u bijvoorbeeld aan hem op de tuitafel te zetten. Bonsai bomen zijn in allerlei verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Deze bomen zijn van Chinese oorsprong. Echten bonsai bomen worden wel jaren bewerkt om ze zo te krijgen als de klant dat wil. Dit is ook in de prijs te zien. Bij de kunstversie is de prijs natuurlijk een stuk lager.

Sinaasappel boom

Mooie Spaanse sinaasappels die vel oranje kleuren door de zon. Dit brengt de zomer naar uw tuin. In dit voormaat boom zijn de sinaasappels bij de echte boom niet te consumeren. Ze geven dus alleen troep. Ze vallen op de grond en gaan rotten. Daar heeft u met een kustboom geen last van.

Capensia boom

Kustbomen voor buiten zijn nog niet zo makkelijk te vinden. Nu is deze boom bijna een must voor het vrolijker maken van uw tuin. Deze 2 meter lange boom zal het middelpunt zijn van uw tuin. Door zijn statige groen met rode bladeren geeft hij een statige uitstraling af. Ook bij deze boom bent u vrij om de maat zelf te beslissen. 

Buxus

Buxus is een breed begrip in de kunstbomenmarkt. Er zijn zo veel verschillende soorten en maten te koop dat u daar wel even de tijd voor moet nemen. Een buxus hangplant is voor aan een schutting heel mooi. Doordat de bladeren sierlijk naar beneden hangen, zorgt dit voor een fleurig gevoel. Ook zou u ervoor kunnen kiezen uw gehele schutting te kunnen bedekken met buxus kunsthaag. Dit is een soort van grasmat die u aan uw schutting kan hangen. Nu lijkt uw schutting net een buxus haag. Een kunst buxus in ook te verkrijgen in een boom vorm. Een ronde buxus kop die op een stam is gemonteerd is iets erg leuks. U zou met verschillende maten een hoogteverschil tussen de buxus kunnen creëren. Dit zal een sprookjesachtige sfeer aan uw tuin geven. Als laatst heeft u de keuze om een normale buxus bol aan te schaffen. Dit is een kleine struik die erg leuk staat bij een bloementuintje. Let u bij de aankoop wel op of het een kunst buxus voor buiten is.