Op alles voorbereid zijn? Delftechniek helpt je verder!

Paranoia helpt niemand maar een beetje voorbereiding en het betrachten van voorzichtigheid wel. Daarom is het dragen van beschermende kleding, zoals werkschoenen, wel zo verstandig.

Natuurlijk weet je wat je doet; je bent immers een professional of je bent ‘t niet! Maar als je dat bent, dan weet je ook wat de risico’s van jouw specifieke vak zijn. Dat betekent dat je ook goed bekend bent met de manieren waarop je hierop kunt inspelen. Delftechniek heeft hoe dan ook alle veiligheidsmiddelen op voorraad die je maar nodig kunt hebben. We doen een greep uit ons ruime assortiment om je te laten zien hoe we je van dienst kunnen zijn!

Hoofd & gelaat

Natuurlijk zouden we hier een woordgrap kunnen maken over ‘je hoofd erbij houden’, maar dat doen we niet. Wij zijn immers ook professionals! Wel vertellen we je graag over de vele manieren waarop je je hoofd koel en in één stuk laat. Namelijk door een helm te dragen bij zwaardere beroepen. Ook vele maskers voor laswerkzaamheden en klussen die je ogen zouden kunnen beschadigen bestel je bij Delftechniek. Denk bijvoorbeeld aan boomverzorging, waarbij rondvliegende splinters je zichtvermogen zouden kunnen aantasten, al is het maar tijdelijk! Een oogdouche doet in zo’n geval eveneens wonderen.

Gehoor

Sommige werkomgevingen brengen flink wat lawaai met zich mee. Gelukkig kun je al dat lawaai flink wat dempen door oorkappen aan te schaffen. Ook oorpluggen zijn aanwezig wanneer je toch zeker van je zaak wilt zijn. En zitten deze nou niet lekker maar heb je ze wel nodig? Dan kan Delftechniek je aan otoplastieken helpen! Dit zijn pluggen die qua vorm volledig zijn gebaseerd op jouw persoonlijke gehoorgang.

Voetenwerk

Voor veel zware beroepen is het vereist dat je stevig in je schoenen staat. Maar dan mag dat schoeisel zelf ook behoorlijk stevig zijn! Gelukkig kun je vertrouwen op de comfortabele en beschermende werkschoenen van Delftechniek. Hiermee kun je veilig over de werkvloer lopen en verminder je de kans op ernstig letsel aanzienlijk!