Pauze tijdens je lange reis? Geniet van je tussendoortje met Cookinglife!

Een droge keel of knorrende maag moet direct worden aangepakt. Gelukkig hebben wij in ons ruime assortiment precies de hulpmiddelen voor je die dat mogelijk maken!

Heb je een lange weg te gaan en is er voorlopig geen eet- en/of drinkgelegenheid in de buurt? Da’s nou balen! Maar een parkeerplek is ook goed. Daar kun je je keel – en maag, uiteraard – naar hartelust vullen wanneer je maar wilt. Dan is het wel handig dat je van huis iets hebt meegenomen. Cookinglife heeft voor dergelijke situaties de beste producten in huis. Neem met ons een kijkje naar de vele mogelijkheden die we hebben om jouw reis te vergemakkelijken!

Drinken

Honger is vervelend maar dorst begin je na verloop van tijd pas écht te voelen. Wanneer je weet dat je een lange weg te gaan hebt voordat je je eindbestemming bereikt, is het dan ook verstandig om iets te drinken mee te nemen. Warm of koud, dat moet je helemaal zelf weten. In een handige thermoskan van Cookinglife blijft namelijk alles op temperatuur. Dankzij de handige dop die dubbel dienst doet als drinkbeker hoef je je koffie, thee of vruchtensap ook nog eens niet in je handen te gieten!

Eten

Soms heb je zin om al je brood in één keer op te eten, terwijl je een andere keer de tegenwoordigheid van geest hebt om ook iets voor later op de dag te bewaren. Natuurlijk kun je dan een boterhamzakje gebruiken maar die is zo kapot, waarna die niet meer goed afsluit en je brood uitdroogt.

In dat geval kun je je boterhammen – en/of fruit, bijvoorbeeld – beter in een lunchtrommel bewaren. Deze is helemaal luchtdicht en neemt ook nog eens heel weinig plek in! Komt nog eens bij dat je ‘m vaker dan eens kunt gebruiken.

Koeling

Hoe warmer het weer, hoe koeler je water moet zijn. Veel succes met die zon recht op je auto – of tas wanneer je bijvoorbeeld van het openbaar vervoer gebruik maakt. Zolang je er ruimte voor hebt, kunnen we je dan ook van harte aanbevelen om een handige koeltas te gebruiken. Hier kun je een groot aantal flessen en/of blikjes in kwijt – afhankelijk van het formaat tas, uiteraard – en je hoeft je geen zorgen te maken om verlies van temperatuur. Cheers!