Schapenvacht voor thuis op de vloer of bank

Wanneer u een schapenvacht koopt haalt u een heel mooi en zeer uniek exemplaar in huis. Het schapenvacht kan dienst doen als een extra toevoeging aan uw interieur. Drapeer het over een armleuning van de dierbare fauteuil die als pronkstuk in uw woonkamer staat. Hierdoor krijgt de stoel nog meer verdiende aandacht terwijl het schapenvacht een nieuwe dimensie aan de fauteuil toevoegt. Hetzelfde kan natuurlijk met de antieke sofa of de stoere leren, strakke zitbank. 

Een behaaglijk en comfortabele vacht

Maar een vacht van Schapenvacht24 zorgt ook voor behaaglijkheid. Leg het op de grond voor de plek waar u graag zit of voor de open haard. Wedden dat u, vooral bij koude en donkere winterdagen, maar wat graag op het schapenvacht plaats neemt? Misschien wordt het nog wel een gevecht met andere gezinsleden of uw huisdier wie er op het schapenvacht mag liggen. In dat geval raden we u aan om er gewoon meerderen te kopen. Voor de prijs hoeft u het beslist niet te laten. Bang dat uw buurvrouw precies dezelfde heeft gekocht en u ervan wordt verdacht om haar keuze na te apen hoeft u in ieder geval niet te zijn. Omdat elk schapenvacht uniek is en niet machinaal wordt vervaardigd zijn er nergens twee dezelfde te vinden. Dat is ook de reden dat we onze schapenvachten niet online verkopen maar deze alleen in onze schapenschuur te bekijken zijn. Zo kunt u met eigen ogen zien waar het schapenvacht van uw keuze eigenlijk vandaan komt.

Een schapenvacht in diverse kleuren

Elk ras schapen bezorgd ons een bijzondere vacht. De alom bekende witte schapenvachten treft u uiteraard aan in ons assortiment. Maar ook grijze vachten of een mix van diverse kleuren, de zogenaamde multicolor vachten, zijn bij ons te vinden. Naar gelang het ras van het schaap verschillende afmetingen en de dikte van het schapenvacht. We kennen natuurlijk allemaal de machinaal vervaardigde dierenhuiden zoals die in diverse webshops en bij meubelboulevards worden verkocht. Toch zult u merken dat er een groot verschil zit tussen deze en onze kwalitatief zeer goede schapenvachten. Ze voelen zeer natuurlijk aan en zijn erg comfortabel. Maak gauw een afspraak om een scherp geprijsd en uniek schapenvacht uit te zoeken!