Slim sleutelen? Eerst langs Datona!

Een efficiënte werkplaats is er eentje waarvan je precies weet waar alles ligt en al je gereedschap snel en gemakkelijk op kunt ruimen. Houd overzicht met onze praktische oplossingen!

Wie van nature een sloddervos is, zou bij voorbaat beter zijn of haar garage kunnen opdoeken. Sleutelen wordt namelijk een heel langdurig proces wanneer je telkens om het juiste gereedschap verlegen zit, puur omdat je het op een plaats hebt neergelegd die je je even niet voor de geest weet te halen. Gelukkig kun je altijd volledig vertrouwen op Datona, waar je allerlei middelen vindt om al je benodigde onderdelen overzichtelijk in op te bergen! Kijk maar even mee naar de onderstaande voorbeelden.

Gereedschapskisten

Natuurlijk is het niet altijd even gemakkelijk om te graven in een grote bak waar je al je spullen lukraak in gooit. De gereedschapskisten van Datona zijn echter een grote uitzondering op die regel. Onze exemplaren bevatten namelijk meerdere vakken of lades die voor ieder onderdeel een eigen plek hebben. Zo hoef je nooit of te nimmer te zoeken naar een spreekwoordelijke speld in een even spreekwoordelijke hooiberg! Sterker nog, bij Datona vind je zelfs gereedschapskisten die al volledig gevuld zijn. Deze hoef je niet eerst in te richten, zodat je direct aan de slag kunt.

Gereedschapswagens

Het onhandige aan gereedschapskisten is dat ze nogal zwaar kunnen worden en daarom moeilijker om te verplaatsen. Daar heb je met onze gereedschapswagens absoluut geen last van. Zoals de naam stiekem al een beetje weggeeft, bevat deze enorme kast wieltjes, zodat je hem eenvoudig van A naar B krijgt binnen je werkplaats. De inhoud bestaat uit net zoveel stuks gereedschap als jij nodig hebt; kijk hiervoor uitvoerig op onze website om te zien welk exemplaar het beste aan jouw wensen en eisen voldoet.

Werkbank

Sleutelen én spullen opbergen in één; is dat mogelijk? Absoluut! Hiervoor bestel je een werkbank in het door jou gewenste formaat bij Datona. Wanneer je direct bij bepaalde hamers, beitels en andere gereedschappen wilt kunnen, kies je voor een exemplaar dat voorzien is van handige zijwanden waar je diverse onderdelen aan kunt ophangen. Op de werkbank zelf voer je kleine reparaties uit.

Neem een kijkje op onze website om te zien wat we nog meer voor je kunnen betekenen!