Wat zijn de voordelen van zetwerk op maat?

Diverse materialen kunnen worden omgebogen tot een gewenste vorm met behulp van een bankschroef of kantbank. Zetwerk op maat kunt u het beste laten doen door gespecialiseerde vakmensen. Afhankelijk van de afmetingen en de hoeveelheid zijn er genoeg mogelijkheden.

Wat is zink op maat?

Zink heeft een zeer lange levensduur, het materiaal is 100% recyclebaar en is erg makkelijk bewerkbaar. Ook is het heel vriendelijk voor onderhoud. Het is hierdoor enorm geschikt voor diverse gevel –en daktoepassingen. Zink op maat zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand een echte blikvanger wordt. Een ander voordeel is dat op zink een beschermende laag vormt die bescherming biedt tegen weersinvloeden. Het is daarom ook vrij onderhoudsvriendelijk.

Wat houdt Zetwerk plastisol in?

Plastisol is een lichtgewicht zeer hoogwaardig verduurzaamd staalplaatmateriaal met een weersbestendige dikke kunststof kleurcoating dat in een scala aan kleuren leverbaar is. Zetwerk plastisol laat zich zéér gemakkelijk zetten. Hierdoor is vrijwel elk mogelijk detail te realiseren in diverse lengtes. U kunt met zetwerk plastisol moeilijk bereikbare delen van een gevel en dak gemakkelijk transformeren in fraaie details. Het behoort ook tot een van de vele plaatmaterialen met een lange levensduur. Intensief onderhoud behoort dus tot de verleden tijd.

Toepassing van Zetwerk plastisol

Door de hoeveelheid verschillende soorten materialen is het voor bijna elke situatie mogelijk om zetwerk te gebruiken. Het is niet meer nodig om te schilderen als u kiest voor zetwerk plastisol. Daarom wordt het vaak gekozen voor bedrijfspanden omdat alle kleuren van uw bedrijf te realiseren zijn.

Plastisol wordt voornamelijk gebruikt voor afdekkappen, boeiboorden, daktrimmen en zetwerk. Plastisol wordt steeds vaker gebruikt en komt ook vaker voor in de nieuwbouw. Het grootste voordeel aan plastisol is dat het onderhoudsvrij is, het materiaal hoeft niet alleen schoongemaakt te worden wanneer het vies is. Het is vrij licht in gewicht dat maakt de bewerking van het materiaal ook makkelijk. Tevens is het 100% recyclebaar waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is.

Weet u niet waar u moet beginnen?

Het is best begrijpelijk dat u de vakkennis mist en ongetwijfeld geen idee heeft waar u moet beginnen en welk materiaal het beste is voor uw situatie. Ons advies is daarom om contact te leggen met erkende leveranciers. Zij hebben namelijk de kennis en de juiste informatie om u te adviseren. U kunt dan advies krijgen voor uw persoonlijke situatie en daar ook vaak vrijblijvende offertes voor aanvragen. Zo kunt u diverse prijzen vergelijken en kijken waar u de beste deal kunt krijgen.