Welcome to the future; lees over de nieuwste gadgets

Afgelopen januari werden in Las Vegas de allernieuwste gadgets gepresenteerd tijdens de CES techbeurs. In totaal waren er bijna 4000 bedrijven die een nieuw product of dienst tentoonstelde.

Er was ook een Nederlands bedrijf aanwezig, namelijk Philips. Zij waren er om de SmartSleep te introduceren. Dit apparaat is gericht op mensen met een leeftijd van 18 tot en met 50 jaar die minder dan 7 uur slaap krijgen per nacht. Het apparaat plaatst je op je hoofd en het zorgt ervoor dat de trage-golf-slaap versterkt wordt. Dit resulteert in een meer kwalitatievere nachtrust. De mensen hier in Nederland moeten nog wel even wachten, want het product zal eerst in de VS verschijnen.

Een ander interessant nieuw snufje technologie is de SGNL Smart Strap. Dit is een horlogeband die het mogelijk maakt om te bellen door je vinger tegen je oor te houden. Vibraties zorgen ervoor dat de audio zich verplaatst via de hand. Klinkt allemaal zeer interessant, maar ook dit product laat nog op zich wachten. De datum van oplevering is nog onbekend.

Heb jij ook een gadget die je graag wil delen? Neem dan contact met ons op.