Welke LED spots kunt u het beste kopen?

Je overweegt om LED verlichting te kopen, maar je weet niet zo goed wat je moet kopen, wat ze mogen in rekening te brengen, hoe de huidige lamp vervangers en wat uiteindelijk het rendement is. Dit zijn alle bekende problemen, waar we zullen blij zijn om te helpen. Dat is de reden waarom wij de LED experts van Letsleds.nl, zijn blij om jouw te helpen. In dit artikel geven we je enkele tips voor het kiezen van de perfecte LED spots voor uw woning!

Dimbare spots
Allereerst maakt de behandeling van of een dimbare lamp of niet moet. Er zijn zowel trapsgewijs terug naar Dim LED spots zijn aan het gebruik van 0%, maar er zijn ook plekken niet aan Dim. Normaal raden we om te kiezen van dimbare spots omdat dimbare spots nog minder energie verbruiken. Als u de keuze voor dimbare spots, houd er rekening mee dat een speciale dimmer dimbare spots soms nodig. Een ouderwetse dimmer kan worden onvoldoende om de Dimbare LED spot volledig dimmen tot het gewenste niveau.

Aantal Watt
U zult goed om te kijken hoeveel watt u nodig heeft voor uw verlichting. Meestal leidde er schijnwerpers met 3 en 4 moederbord aangeboden. Wij van Letsleds.nl, bieden vele verschillende LED-schijnwerper.

Typisch, alle onze LED spots ook kantelen, dit geeft net wat meer mogelijkheden voor verlichting in uw huis. Zo kunt u een hoek die zijn doorgaans moeilijker te bereiken is nog steeds goed.

Montage van de spotjes
Natuurlijk altijd kiezen voor de juiste montage. Het kan overkomen als een beetje onnodig tip waar u zich zou moeten bedenken, maar het is gebruikelijk dat mensen nog vergeten te bestellen van de juiste montage.

Deskundigen op het gebied van LED
We hebben een lange geschiedenis op het gebied van LED-verlichting. Wij helpen en adviseren u dus zoals wij adviseren kunnen over het kiezen van uw verlichting, maar ook hele lichte plannen voor privé en zakelijk maken. Als u geïnteresseerd bent, check out onze LED-verlichting op Letsleds.nl. Vragen over LED en Led aanverwante zaken die we met plezier zullen beantwoorden.