Zo verras je het bruidspaar op een leuke manier

Wanneer bekenden van je gaan trouwen wil je ze natuurlijk een onvergetelijke dag bezorgen. Maar hoe verras je de bruid op een leuke manier? In dit artikel staat in het kort tips hoe je bijdraagt aan een topdag! Goedkope en dure ideeën staan uitgelicht. Verder staan er tips, onder andere dat je door ballonnen te kopen je het presentje meer glans geeft.

Goedkope cadeautjes

Een cadeautje hoeft niet duur te zijn! Hieronder vind je enkele creatieve ideeën:

  • Leuke cadeaus zijn om een wellnessavond in eigen huis te geven. Dit kan met massageolie en een maskertje voor de bruid en de bruidegom.
  • Ook kan je kiezen voor een mandje met ontbijt voor de volgende dag. Je kan hier oneindig in variëren! Voorbeelden zijn Danerols, een doosje met aardbeien en een kleine fles champagne.
  • Een tegoedbon voor een gezellig etentje bij je thuis. Zo kan je later lekker nakletsen over het huwelijk!

Voor als je echt wilt uitpakken!

Als het echt je dierbare is kan je ook flink uitpakken. Hieronder vind je inspiratie:

  • Je kan een landskaart aan de bruid geven met al hun reizen die zij al hebben gemaakt. Er zijn ook landkaarten waarbij je de landen wegkrast.
  • Je kan ook een naambordje geven voor de voordeur. Krijgt de bruid een nieuwe achternaam? Vaak hebben bruidsparen hier niet over nagedacht!
  • Een foto geven van de eerste dans die het bruidspaar tijdens de bruiloft maakt. Natuurlijk kan je het niet direct geven. Daarom geef je alvast een tegoedbon. Tijdens de dans kan je de foto maken en later naar ze toesturen.

Om de cadeaus te versieren kan je ballonnen kopen. Ook kan je sommige cadeaus in een fotolijstje doen. Zo geef je je presentje meer glans!

Wil de bruid alleen geld ontvangen?

Een leuk idee is om transparante ballonnen te kopen. Deze ballonnen kan je vullen met confetti en geld. Vergeet er geen helium in te doen. Hierdoor blijven ze leuk hoog hangen!