3 tips voor een stijlvolle en goedkope inrichting

Wie zegt dat een stijlvolle inrichting ook direct duur moet zijn? Natuurlijk, een bank van een paar honderd euro zit waarschijnlijk wat lekkerder als een bank van vijftig euro. Maar er is echt een mooie middenweg te vinden. Hoe? Wij geven je drie tips om stijlvol en goedkoop een leuk interieur te creëren.

Heb geduld tot Black Friday begint

Het duurt nog even, maar voor je het weet staat de welkbekende Black Friday Sale weer voor de deur. Dé dag waar je te gekke deals kan scoren. En niet alleen op kleding of een nieuwe smartphone. Zoals we gewend zijn van de Wehkamp Black Friday zijn er ook toffe meubels en woonaccessoires te scoren in de sale. Wil jij een nieuwe bank, stoel of bijzettafel? Wachten op Black Friday is echt geen slecht idee om meer waarde (en woonplezier) uit je geld te halen.

Een bezoekje langs de kringloop

Vintage is tegenwoordig ontzettend populair. Je hebt ‘vintage’ meubels in de winkel, waar er vorige week zo’n honderd exemplaren van uit de fabriek kwamen rollen. En je hebt échte vintage meubels. En waar vind je die? In de kringloopwinkel! Je hebt er hele toffe banken, eettafels en woonaccessoires. Ze hebben hier en daar misschien nog wat aandacht nodig, maar voor een klein budget kan je hier hele leuke dingen vinden. Inspiratie nodig? Kijk een paar afleveringen Paleis voor een prikkie terug. Daar lukt het ze toch elke keer weer om een leuk interieur te creëren voor weinig geld.

Meubels en accessoires huren

Tegenwoordig kan je alles leasen. Maar wist je dat dat concept al best lang bestaat? Het is gewoon ‘lenen’, maar dan in een modern en nieuw jasje gestoken. Zo kan je al jarenlang naar de artotheek, een plek waar je schilderijen kan huren. En meubels zijn inmiddels ook al te leasen. Ben je dus toe aan wat verfrissing in je interieur? Dan kan dit zomaar de oplossing voor jou zijn!