Wooninspiratie opdoen? Deze 3 leuke blogs mag je niet missen

Scandinavisch wonen, een industriële look, botanisch interieur of toch liever een vintage vibe? Voor elke woontrend zijn er meer dan genoeg foto’s op Pinterest en Instagram te vinden. Maar hoe creëer je die toffe looks nou? Dan is interieur inspiratie nooit verkeerd, toch? Daarom hebben we drie leuke interieur blogs op een rijtje gezet.

1.      Interior Junkie

Als je op zoek bent naar interieur inspiratie, dan ben je bij Interior Junkie aan het juiste adres. Op dit blog worden namelijk erg veel trends besproken, maar vooral erg leuk: je krijgt ook veel kijkjes bij de mensen thuis! Heerlijk om bij mensen te gluren hoe zij de boel hebben aangepakt en tot in de puntjes hebben weten te stylen.

2.      Wooninspiratieblog

De naam zegt het eigenlijk al, he? Wooninspiratieblog is een relatief nieuw blog waar een hoop toffe blogs op staan. Van de nieuwste Zara Home collectie van dit najaar en het stylen van een industriële keuken tot aan handige tips om je wasmachine schoon te maken? Dit blog is echt voor iedereen die een passie heeft voor wonen. Zeker een bezoekje waard.

3.      Showhome

Interior Junkie is een blog vol interieurstylen die tot in de puntjes verzorgd zijn, Wooninspiratieblog vooral voor handige tips en tricks.. Maar hoe zit het als je niet altijd tijd hebt om je huis even schoon te houden (en dus Instagram proof te houden)? Showhome is vooral dol op ‘echte’ woningen, woningen waar geleefd wordt. In de binnenkijkers zie je dus geen woningen waar een opruimwoede heeft plaatsgevonden, maar gewoon gezellige woningen.

Heb je zelf ook nog toffe interieur blogs die je volgt en zijn wij er volgens jou écht eentje vergeten te noemen? Laat het ons dan vooral weten! Hoe meer toffe blogs, hoe meer mensen we weer kunnen inspireren met nieuwe blogs!