Altijd een schoon huis met deze stofzuiger!

Een heerlijk schoon huis, wie wil dat nu niet? En dat is makkelijker te realiseren dan je denkt, want hier heb je geen speciale schoonmaakmiddelen of doekjes en dweilen voor nodig, maar slechts een goede stofzuiger is al voldoende. Er zijn een heleboel stofzuigers die je woning schoonmaken, maar slechts een aantal die je woning echt goed stofvrij maken. En daar is AstroVac er één van. Deze stofzuiger is al tientallen jaren een onmisbare schakel in het schoonhouden van woningen, maar ook panden, winkels en kantoren. Dit zijn de voordelen van deze krachtige stofzuiger.

Je woning was nog nooit zo schoon

Met AstroVac wordt je woning gegarandeerd een stofvrije leefomgeving, dankzij het centrale stofzuigersysteem en de sterke zuigkracht van de stofzuiger. Dit betekent geen gedoe meer met het tillen van een zware stofzuiger, maar een directe verbinding van de slang met een stofzuigcontact. Het stof wordt met een aparte leiding naar buiten geblazen en neem het stof dus echt weg. De stofzuigcontacten staan in verbinding met de unit, die je eens in de zoveel tijd kunt legen. Bij aanschaf kun je zelf de lengte van de slang kiezen, zodat je altijd genoeg ruimte hebt om overal bij te komen.

Sterker en stiller

Met de AstroVac ervaar je hoe sterk een stofzuiger hoort te zijn, met de enorme zuigkracht wordt al het stof verwijderd. Dit betekent dat je je beddengoed en matras eens lekker goed kunt afzuigen, zodat je bacteriën kunt verwijderen. Vaak blijven deze bij gewone stofzuigers zitten. Ook ervaar je met een AstroVac stofzuiger geen herrie en is hij stiller dan ooit dankzij het lage geluidsniveau. Je kunt bij aanschaf zelf bepalen hoeveel stofcontacten je wilt aanschaffen en welke unit je kiest. De ene unit is sterker dan de ander en er zit ook verschil in het geluidsniveau. Toch ben je bij iedere AstroVac stofzuiger verzekerd van een schoon huis!

Het verschil met gewone stofzuigers

Wat maakt AstroVac nu een betere optie dan een gewone stofzuiger? Ten eerste is een AstroVac stofzuiger sterker dan de meeste conventionele stofzuigers. Maar het belangrijkste verschil zit hem in de manier van stofzuigen. AstroVac is een stuk schoner, dankzij het centrale stofzuigsysteem. Bij gewone stofzuigers wordt gefilterde lucht terug in de ruimte geblazen, waaronder ook huisstofmijt, pollen, bacteriën en schimmels. Dit is dankzij het centrale stofzuigersysteem niet mogelijk, en zo is het gebruik van een AstroVac stofzuigersysteem een stuk beter voor je gezondheid.