Benieuwd of je nog steeds feestartikelen kan huren tijdens corona?

Alles is anders in deze gekke coronatijden. En we kunnen ons helemaal voorstellen dat jij je ook afvraagt hoe het nu zit met de verhuur van feestartikelen. Kun je bijvoorbeeld op dit moment nog een barkruk huren? Wij kunnen jou meteen geruststellen: gelukkig is het nog steeds mogelijk om zulke artikelen te huren op verschillende plekken in het land. 

Reserveren voordat je gaat afhalen

De meeste bedrijven die feestartikelen verhuren zullen je uitdrukkelijk vragen om altijd van te voren een reservering te maken voor de spullen, en niet zomaar langs te komen. Of je nu denkt aan een barkruk huren of aan glazen huren, in alle gevallen is het van belang om van te voren een reservering te maken. Zo kun je samen een tijd afspreken wanneer jij de spullen komt ophalen. En kunnen zij ervoor zorgen dat er nooit teveel mensen tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn en het voor iedereen zo een zo veilig mogelijk bezoek is. 

Hygiëne maatregelen

Bij het huren van spullen is een goede hygiëne altijd van groot belang. En in deze corona tijden is iedereen hier natuurlijk extra attent op. Zo kan je bijvoorbeeld bestek huren en hoef je je geen zorgen te maken over eventueel besmettingsgevaar. Bestek huren voelt misschien gek in deze tijden maar alles zal diep gereinigd worden voordat het überhaupt aan een volgende klant zal worden afgegeven. En daarnaast kun je ook gewoon glazen huren of ander keukengerei dat nodig is voor jouw bijeenkomst.

Bezorging spullen

Er zijn ook bedrijven die spullen bij je komen afleveren. Stel, jij wil een barbecue huren, maar je hebt geen auto om deze op te halen. Dan kan het bedrijf deze bij jou komen afleveren. Ze zullen er uiteraard ook dan rekening mee houden dat tijdens de aflevering alles zo veilig mogelijk gebeurd. Hoe zij dit precies doen zullen zij je van te voren laten weten. 

Huren zonder zorgen

Dus twijfel niet, je kunt gewoon die barbecue huren. En heb je toch nog specifieke vragen over de maatregelen die een bedrijf neemt, dan kan je het beste even contact met hen opnemen zodat zij jou goed kunnen informeren. Zo kun je zonder zorgen feestartikelen huren, ook in deze tijden!