Boomstam tafelblad voor een uniek interieur!

Een tafel is de plek waar je natuurlijk eet, misschien zelfs werkt. Het is belangrijk dat je lekker aan de tafel kunt zitten en deze je niet irriteert of verveeld. Ook voor de sfeer in huis kan een tafel bepalend zijn Een boomstam tafelblad is een tafelblad dat in elk interieur goed past en niet snel zal vervelen.

Doordat het een product uit de natuur is, heeft het een authentieke uitstraling. Het is een moderne tafel die in vele soorten en maten komt. Voor iedereen is wel een mooie boomstam tafelblad te vinden. Hij staat in ieder interieur prachtig en brengt een fijne sfeer in huis. Zo’n tafel kun je in veel winkels kopen of bestellen. Twijfel niet en neem een tafel met boomstamblad, je zal geen spijt krijgen. Met wat mooie accessoires en stoelen bij de tafel is het een echte eyecatcher in je huis!

Verschillende bladen

Een tafel met een boomstam tafelblad geeft een hele rustige uitstraling aan je interieur. Het is erg authentiek, doordat het tafelblad van natuurlijk materiaal gemaakt is. Het onderstel van zo’n tafel is vaak mat zwart, eigenlijk een beetje industrieel dus. Verder zijn er ook tafels met gewoon houten poten, deze ogen nog natuurlijker. Het boomstam tafelblad zelf kent ook verschillende soorten en maten.

Er zijn bladen die heel strak en recht zijn afgesneden, of juist niet zo precies afgewerkt tijdens het snijden. De bladen kunnen heel dik zijn, maar ook heel dun. Ze kunnen helemaal strak geschuurd worden, of de boomstam in natuurlijke staat laten. De kleur van de boom kan verschillen, door bijvoorbeeld een lak afwerking, kan de tafel donkerder worden. Deze verschillende manieren van het afwerken van het tafelblad bepalen hoe het er uiteindelijk uitziet in zijn geheel. Je kunt dus gaan voor een super strakke moderne tafel, of een tafel met een meer natuurlijke look van het hout. 

Interieurstijlen

Een boomstam tafelblad past vrijwel in elk interieur. Het is een natuurlijk product dat rustig oogt, met een neutrale kleur die eigenlijk overal bij past. Je ziet zo’n tafel wel vaak terug in bijvoorbeeld scandinavische interieurs, omdat hier veel natuurlijke producten gebruikt worden. Ook in een industriële en bohemian interieur zie je een boomstam tafelblad wel veel voorbij komen.

Het mat zwarte onderstel past natuurlijk perfect bij het industriële. En het tafelblad past goed bij de bohemian en scandinavische stijl. Dit zijn ook de drie meest populaire interieurstijlen van dit moment. Je ziet ze super vaak terug in huizen en zelfs kantoren en andere gebouwen. Ze zijn gewoon rustig en vrolijk tegelijk, wat een goede combinatie is. 

Boomstam tafelblad kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Of je eerste eigen tafel in je eerste huisje? Een boomstam tafelblad is de perfecte keuze. Hij past in bijna elk interieur en geeft een natuurlijke en warme sfeer aan je huis. De tafel moet wel goed onderhouden worden, aangezien het echt hout is, maar dan gaat het tafelblad wel zo lang mogelijk mee. Een boomstam tafelblad kun je in veel interieurwinkels en gespecialiseerde winkels kopen. In combinatie met een houten vloer haal je helemaal die natuurlijke look in huis.