De belangrijkste tegeltrends van 2019 voor jou

Aardetinten

Aardetinten zijn steeds dominanter aanwezig in menig interieur. Terracotta, natuursteen en houtlook tegels worden steeds vaker gezien. Deze aardekleuren geven een gevoel van het dichtbij de natuur zijn en hebben daarmee een positieve invloed op je gemoedstoestand. Je zult merken dat met aardetinten in jouw interieur je een gevoel van rust ervaart in jouw huis. Tip: combineer deze look met kamerplanten om het plaatje af te maken.

Waar gebruik je deze look:

In de woonkamer voor een echte zen living room. In de badkamer staat het ook prachtig vooral gecombineerd met planten. Dit geeft haast een jungle gevoel. Tip: let wel erop dat de planten tegen een vochtige omgeving kunnen of kies voor nepplanten.

 

Vissengraat

De vissengraattrend is al langer in opkomst. Vissengraat is een speciale manier van tegelleggen die een unieke draai geven aan tegels die anders misschien wat meer basic zouden lijken. De Vissengraat is vooral populair bij wit natuurstenen tegels. Dit geeft een extra sfeervol effect.

Waar gebruik je deze look:

In de badkamer en woonkamer.

Marmerlook

Als er iets is dat een luxueus gevoel geeft is het de aanblik van marmer. Niet voor niets was dit in de geschiedenis een graag geziene decoratie in mening paleis. Marmer is een prijzige steen. Gelukkig hoef je niet de hoofdprijs te betalen om deze stijl in jouw huis te hebben. Veel tegelbedrijven zijn erin geslaagd dit materiaal te imiteren en ze zien er af en toe nog echter uit dan the real deal!

Waar gebruik je deze look: In de badkamer. Wil jij het ultieme royalty gevoel in huis halen? Combineer het marmer met goudtinten en luxeuze handdoeken.

Black and white

Black and white is weer helemaal hot. Als je van een klassieke look houdt, dan wordt jij blij van deze trend! Stijlvol en luxueus dat stralen deze tegels uit. Maar het oogt ook schoon en proper. Zwart en witte tegels nemen ons mee naar statige herenhuizen in Parijs. Vanaf nu kun jij deze stijl ook in jouw huis hebben!

Waar gebruik je deze look:

In de woonkamer en wandtegels keuken.