De nieuwste woontrends van dit moment

Ga je binnenkort verhuizen? Of kan jouw interieur wel wat meer pit gebruiken? Elk jaar zijn er weer andere woontrends die je kunt toepassen in je woning. Waar het vorig jaar helemaal hip was om veel hout in je interieur te gebruiken, zijn er dit jaar weer hele andere dingen hot en trendy. Denk bijvoorbeeld aan de ronde tafels en de vele planten in het interieur. Ben je benieuwd naar de nieuwste woontrends? Wij hebben de leukste trends voor je op een rijtje gezet.

Ronde vormen

Ronde vormen zijn dit jaar helemaal hip. De rechthoekige vormen verdwijnen zo langzamerhand uit ons interieur en we stappen over op organische vormen. Deze trend is heel erg makkelijk toe te passen in je woning. Alles is goed zolang het maar rond is! Wij hebben een aantal opties voor je verzameld:

  • Ronde eettafel
    Ronde eettafels zien er niet alleen mooi uit, maar ze hebben nog een aantal pluspunten. Een ronde tafel neemt minder ruimte in gebruik en laat de kamer ook nog eens groter ogen. Ook zijn ronde tafels heel erg handig met kinderen. Ze kunnen zich namelijk niet aan de punten stoten.
  • Rond tapijt
    De vorm van een tapijt in een ruimte is belangrijk. Als je veel rechte vormen in je interieur hebt, kan je dit patroon doorbreken door een rond vloerkleed toe te voegen. Een rond vloerkleed valt daarnaast ook meer op dan een rechthoekige.
  • Kussentjes
    Je kunt deze woontrend ook toepassen met een aantal simpele accessoires. Ronde kussentjes met een leuke print kunnen al voor een hele andere uitstraling zorgen.

Leven in de jungle

Deze trend ken je misschien al een beetje. Het is namelijk al een tijdje hip om de jungle naar de woonkamer te brengen. Je haalt de natuur letterlijk in huis. Dit doe je in 2019 niet alleen met planten, maar ook met leuke behangetjes. Behang een wand in je woning met een natuurprint. Denk bijvoorbeeld aan palmbomen of vogels, maar je kunt ook kiezen voor een combinatie. Maak deze woontrend helemaal af met (natuurlijk) echte planten en een aantal leuke accessoires. Zet bijvoorbeeld een houten krukje neer en leg een paar leuke kussentjes op de bank.

Een nieuwe trap in één dag

Ben jij net als ons een echte fan van woonprogramma’s? Dan is het je vast niet onopgevallen gebleven dat de trap steeds vaker onder handen wordt genomen. Er wordt niet een geheel nieuwe trap geplaatst, maar er wordt gekozen voor een traprenovatie. Met een traprenovatie kun je de trap in één dag een geheel nieuwe uitstraling geven. Ideaal voor als de trap op dit moment een beetje buiten het gehele interieur valt. Toptrap.nl bied je een kwalitatief goede renovatie. Toptrap staat voor kwaliteit en het personeel heeft alle nodige kennis die je je maar kan wensen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen. Je trap zal na de traprenovatie waarschijnlijk nooit meer een beurt nodig hebben.