Diningset of loungeset?

De eerste zonnestralen, zonder enige twijfel vlieg je naar buiten. Maar waar moet je heen? Er is niet echt een plek in de tuin, waar jij de eerste stralen kan vangen. Je moet op zoek naar een nieuwe aanwinst voor je tuin. Een tuinset, die perfect bij jou past en waar je compleet tot rust komt, in de heerlijke zomerzon. Wordt het een diningset? Of toch een loungeset?

Heerlijk dineren kun je leren

Met een diningset haal jij de eettafel van binnen ook naar buiten. Houdt je van samen eten in de avond- of ochtendzon? Dan is een diningset wellicht de beste keuze. Door degelijke stoelen, zit je altijd op de juiste hoogte. Ideaal voor de kinderen, of bij het bereiken van een wat oudere leeftijd.

Lekker slapen na het gapen

Een loungeset is iets minder geschikt voor het avondeten. Maar deze optie heeft één voordeel die zwaar mee kan wegen in je beslissing. Het is de ideale plek om lekker te relaxen. ‘Met de voetjes omhoog’ is waar deze set voor gemaakt is. Door een lage zit, droom jij lekker weg in de zon. Als dit is waar je van droomt, dan zou je zeker voor de loungeset moeten gaan.

Spelletjesavond

Voor bijvoorbeeld een spelletjesavond zijn beide sets geschikt. Maar wat past er nou het beste bij jou? Ben jij dat tactische wonder, die iedereen sloopt met risk en kolonisten? Dan is een diningset met een hoge tafel de perfecte match voor jou. Houdt je meer van spelletjes als 30seconds en pictionary? Dan is een loungeset ideaal. Gezellig een chippie op de salontafel. De leuke buren en de vriendengroep zijn bij deze ook uitgenodigd.

De beste zit voor je tuin

Uiteindelijk is het natuurlijk ook belangrijk om in je afweging, mee te nemen, wat het beste bij je tuin past. Heb je een gezellige overkapping, dan kan een loungeset geen kwaad. Heb je een heerlijk gazonnetje? Dan is een diningset geen overbodige luxe. Ga voor de optie die het beste bij je tuin past.

Verschil in prijs

Nog een belangrijke factor is uiteraard de prijs. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden voor je nieuwe tuinset. Voor elk budget is er wel een dining- of loungeset te vinden. De een zal dus niet voordeliger zijn dan de andere. Dus kies de set waar jij gelukkig van wordt. Zie je het al voor je? Heerlijk dineren in de tuin, of luieren onder de overkapping. Eindelijk kun je ultiem genieten van de zonnestralen. Laat de zomer maar komen.