Drie tips om je keuken op te vrolijken

Ben jij er klaar mee met hoe je keuken er nu uitziet? Je bent zeker niet de enige! Er zijn genoeg mensen die hun keuken graag overhoop halen om vervolgens alles weer opnieuw in te richten. Sommige mensen hebben dit ook met hun woonkamer of zelfs met hun slaapkamer. Maar voor nu houden we het bij de keuken! Bij deze dus drie tips om je keuken een sprankje vrolijkheid mee te geven.

Weckpotten

Ben jij zo’n iemand die al zijn pasta en rijst in de plastic verpakkingen bewaart? Met weckpotten kun je heel eenvoudig (en ook nog eens voordelig) al je lelijke plastic verpakkingen direct in de prullenbak gooien. Een gevulde weckpot ziet er al gauw veel leuker uit dan de plastic zakken met penne die je achter een kastje hebt weggestopt. Weckpotten zijn er ook in vele vormen, zodat je elke soort pasta goed kunt opbergen. Ook kan je de pot zelf nog een leuke tekst geven als je je op een dag creatief voelt. Daar zijn genoeg instructievideo’s van op internet.

Krijtbord

Wat ook veel sfeer in je keuken geeft is een krijtbord! Ze zijn in verschillende vormen aanwezig. Zo kan je eentje met houten frame, een magnetisch bord of zelfs in de vorm van een voorwerp of dier krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo geef je je keuken ook een beetje persoonlijkheid! Met een magnetisch krijtbord kan je ook gemakkelijk foto’s of lijstjes ophangen! Tot slot kan je ook nog een krijtbord op maat laten maken, zodat hij naadloos op de rest van de keuken aansluit.

Theedoos

De plek waar je al je thee maakt is de keuken. Dan is het ook logisch om al je theezakjes daar in stijl op te ruimen toch? Naast dat je een overzichtelijk plaatje van al je smaken hebt, ben je ook nog eens verplicht om al die vakjes met heerlijke smaken te vullen! Dan hoef je ook nooit meer dezelfde thee te drinken die je anders altijd drinkt. Misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete smaak! Daarnaast staat een theedoos stijlvol in een keuken, maar ook op uw salontafel of eettafel. Daarom is het ook zo mooi om één te hebben. Als je klaar bent met de theedoos in de keuken, kan je hem gemakkelijk in de woonkamer zetten en vice versa!