Drinkgerei als relatiegeschenk, en wel hierom!

Pennen, kleding of… drinkwaren! Je bent op zoek naar een leuke weggever om een klant, leverancier of medewerker te bedanken of om gewoon een blijk van waardering te geven. Dan is drinkgerei een goed idee! Mokken, bekers, drinkflessen en bidons hebben een groot drukoppervlak om met je logo op te vallen. Daar komt bij dat drinkwaren altijd nuttig zijn en ook echt gebruikt worden.

 

Een nuttig relatiegeschenk is een effectieve

De meest effectieve relatiegeschenken zijn die, die daadwerkelijk gebruikt worden. Dat blijkt uit meerdere onderzoeken. Je kunt voor de koffieliefhebber een mok bedrukken met je logo, maar ook koffie to go bekers of thermosbekers. Bij dat laatste relatiegeschenk is vaak zelfs graveren mogelijk. Het grote voordeel van mokken is dat ze ontzettend veelzijdig zijn. Niet zo gek dat dit soort weggevers nog altijd een van de meest populaire zijn. Ze zijn er in normale vormen, groot en klein. Maar je kunt natuurlijk ook humoristische, speciale mokken uitzoeken om van je logo te voorzien, óf van een boodschap! Een boodschap blijft hangen en brengt gesprekken op gang. Mits de boodschap sterk is, natuurlijk. Dat is iets wat je vast en zeker zelf in huis hebt. Jijzelf, of iemand anders uit je bedrijf. Brainstorm eens met iemand met wie je goed overweg kunt!

 

Sportief!

Een iets sportievere insteek kan ook. Misschien wil je sportiviteit stimuleren of een team een warm hart toedragen. Dan zijn bidons een goede weggever. Vooral voor teams is dit een goed optie. Sommige aanbieders bieden je daar zelfs een krat bij, om het helemaal compleet te maken. Drinkgerei dat ook voor sportieve doeleinden geschikt is, maar ook breder dan dat in te zetten is? Dan hebben we dé tip voor je: drinkflessen, bijvoorbeeld de bekende Doppers! Kortom: kom je er niet uit, kijk dan zeker eens bij drinkgerei dat je kunt bedrukken. Eenvoudig te bestellen en er veelzijdig.