Fleur je woning op met mooie decoraties!

Weet jij soms ook niet wat je in je huis aan decoratie moet doen? Met alle mogelijkheden die je tegenwoordig kunt kopen zijn opties oneindig. Laten we bij het begin beginnen en kijken wat er allemaal mogelijk is voor aan de muur. Het decoreren van een muur vinden veel mensen toch best moeilijk. Omdat het zo een groot oppervlakte is, valt het natuurlijk erg op als je hier iets hangt. Daarnaast is een lege muur ook weer heel erg ongezellig. Hier vertel ik je graag meer over de verschillende mogelijkheden van muurdecoratie šŸ™‚

Plaatsing

Als eerste is de plaatsing van iets wat je aan de muur hangt heel belangrijk. Vroeger waren het natuurlijk alleen maar schilderijen die je mooi naast elkaar of in het midden van je muur kan hangen. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende ornamenten die je op verschillende plekken aan je muur kunt bevestigen. Een voorbeeld hiervan is een metal 3d art. Dit is een soort kunstwerk aan de muur dat uit verschillende vormen kan bestaan. Omdat het niet een rechthoekige vorm betreft kan je dus meer spelen met de mogelijke plaatsingen.

Perfectionisme

Ik schrijf dit hierboven omdat je dit juist niet moet doen; te perfectionistisch zijn. Vooral de huiskamer hoeft er niet afgelikt uit te zien anders verdwijnt dat huiselijke gevoel namelijk. Ruwe en bonte materialen als decoratie kan je best gebruiken. Daarnaast is aluart ook 1 van mijn favoriete decoraties. Dit is een combinatie van twee platen aluminium waar de afbeelding op geprint is, met daartussen in kunststof.

Haal de natuur in huis!

Als laatste tips is het belangrijk om natuur in je huis te halen, hier en daar wat groen, en je woonkamer fleurt er helemaal van op!

Wil je na het sporten even tot rust komen, neem dan plaats op de heerlijke, stevige zitzak stoel. Zorg er alleen wel voor, dat niet iemand anders je voor is. Want ze zitten comfortabel en zien er ook nog eens leuk uit in de woonkamer.