Hoe je SIMS dromen nu werkelijkheid kunnen worden

Heb jij net als duizenden anderen in Nederland SIMS helemaal uit gespeeld? Je eigen leven bepalen, generaties maken, leuke activiteiten doen en je eigen droom huis bouwen, je raakt nooit uitgespeeld. Hoe vet zou het zijn als je je eigen kan bouwen net zoals op SIMS maar dan in de werkelijkheid.

Stijlen

Ga voor moderne stijlen zoals 2-onder1 kap, duurzaam of strak en maak het helemaal een huis van nu. Bij duurzaam bouwen heb je aandacht voor mens, natuur en economie. Tijdens en na het bouwen wordt er duurzame energie en bouwmaterialen toegepast.

Of ga terug op de bouwtradities van het begin van de vorige eeuw en kies voor een klassieke, jaren ’30 of landelijke uitstraling. Kenmerken voor de klassieke villa is een symmetrische plattegrond gekoppeld aan een royaal formaat met aandacht voor uitdrukking in de detaillering. Rietgedekte kappen, lage gootlijnen en veel houtwerk is typisch voor een landelijke bouwstijl. Laat de landelijke uitstraling ook terug komen in het interieur of ga juist voor modern om het contrast

De binnenkant

Je komt pas echt lekker thuis als je interieur aansluit op onder andere je karakter en persoonlijkheid. Er zijn zoveel keuzes in thema’s, kleuren, vormen, groottes en designs dat het niet gek is als je door het bomen het bos niet meer ziet. Daarom is er advies geheel op maat waarbij verschillende voorstellen worden gedaan en het in overleg tot een mooi geheel gemaakt kan worden. Niet alleen binnen het huis maar ook rondom ligt in jou handen, en dan hebben we het nog niet eens gehad over een zwembad.. maar er zijn ook genoeg opties voor als het weer in Nederland weer eens niet mee zit, opties genoeg, Geen prefab woning, maar je eigen ontworpen huis, ontworpen met en door jou waar je trots naar kunt kijken.

Het is werkelijkheid

Er zijn al veel mensen je voorgegaan en wonen nu in hun droomhuis: “We hebben zoveel mogelijk zelf kunnen ontwerpen en al onze wensen kunnen doorvoeren.” En niet alleen voor de stellen maar ook (grote) families hebben hun droom werkelijkheid gemaakt “Het vele glas maakt de woning ook tuingericht; vanuit elke zitpositie kun je blijven genieten van de natuur. Voor gasten is er een vrijstaand verblijf en voor de studerende kinderen een aparte opgang. Zo is het een bijzonder familiehuis, waarin je met zijn allen maar ook met zijn tweeën heerlijk kunt wonen.”