Geef je woning een update met de woontrends van 2018

Ben je op zoek naar inspiratie om je woning te vernieuwen? Dan zit je bij Goddelijk Wonen goed. In deze blog zetten wij de woontrends van 2018 voor je op een rijtje. Hiermee kun je leuke ideeën opdoen voor je woning of misschien wel een geheel nieuwe stijl ontdekken die bij je past.

Ronde vormen zijn in!

Het interieur bestaat veelal uit rechte lijnen. Door ronde meubels in het interieur te plaatsen zorg je voor een onderbreking van deze rechte lijnen. Daarnaast heeft een meubel met een ronde vormgeving een zachte en vriendelijke uitstraling. Er zijn talloze meubels of woonaccessoires die je in het rond kunt verkrijgen, zoals: fauteuils, allerlei soorten tafels en lampen. Heb je een kleine woning? Dan zijn ronde meubels uitermate geschikt voor jou! Het neemt namelijk weinig ruimte in beslag en daardoor kun je het op veel plekken in je woning plaatsen.

TIP: probeer ook te spelen met verschillende ronde vormen. Zo creëer je een boeiend interieur waarin veel contrast in terug te zien is.

Ronde tafel

Wanddecoraties zijn niet meer weg te denken

Anno 2018 zijn er bijna geen witte muren meer te bespeuren in Nederland. Iedereen versiert, tekent en schildert erop los. Dit zorgt voor een sfeervol decor in je woning. Daarnaast kun je je woning écht personaliseren met allerlei woonaccessoires. Als jouw woning je persoonlijkheid weerspiegelt zul je merken dat je je pas écht thuis voelt. Je hebt dan een huis om van te genieten en waarvan je blij wordt. Het mooie aan woonaccessoires is dat er oneindig veel van zijn. Dus wacht niet langer, ren naar de woonwinkels en zet de puntjes op de I.

Hout zorgt voor gezelligheid

Eén van de meest toegepaste materialen in het interieur is hout. Houten tafels, kasten, balken, noem het maar op! Wij vinden dat ook niet zo heel gek, want hout geeft je woning een warme sfeer. Populaire soorten zijn bijvoorbeeld donker teakhout of eikenhout. Wees creatief met het toepassen van hout. Zo komen houten wanden en plafonds ook weer helemaal terug. Zo zorgt een houten wandje achter je TV voor een sfeervol uitzicht.

Houten tafels

Update je woning met de nieuwste woontrends

Wacht niet langer en geef jouw woning een update met de nieuwste woontrends! Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van wonen? Houd dan onze woonkamer ideeën in de gaten!

TIP: Bekijk ook eens wat de leukste woonaccessoires zijn van 2018.