Geef jouw badkamer meer flair met leuke accessoires

Kan jouw badkamer wel wat meer stijl gebruiken? Dan kan het je aangeraden worden om gebruik te maken van badkamer accessoires. Hiermee kun je zonder al te veel moeite de kamer een persoonlijk en sfeervol tintje geven. Om je inspiratie aan te wakkeren hebben we er een aantal voor je op een rij gezet.

Zorg voor een levendige ruimte met planten

Planten geven elke ruimte meer sfeer en daarom zijn het ook uitstekende accessoires voor de badkamer. Er zijn ook genoeg plaatsen om ze neer te zetten, denk bijvoorbeeld aan de vensterbank. Of als je het nóg sfeervoller wilt maken, kies dan voor een mooie hanger met een plant erin. Er zijn een aantal plantensoorten die uitermate geschikt zijn voor de badkamer, zoals de graslelie, varens en de orchidee.

Badkamer

Lekkere geurtjes zorgen ook voor sfeer

Wanneer je aan accessoires denkt, denk je vaak aan tastbare dingen. Maar ook geurtjes kunnen voor de nodige sfeer zorgen in een kamer. Lekkere geurtjes zorgen ervoor dat je je nóg meer kunt ontspannen. Ideaal voor de badkamer dus! Daarnaast staat een parfumflesje ook gewoon leuk in het interieur. Creëer een oase van rust met lekkere geurtjes zoals Lavender of vanille.

Sla 2 vliegen in één klap met voorraadbakjes

In de badkamer heb je vaak veel klein grut zoals potjes en bakjes. Als dit allemaal op de plank staat, kan dit een rommelig uiterlijk geven. Gelukkig bieden voorraadbakjes de oplossing! Hierin kun je al je kleine prulletjes opslaan zodat de badkamer weer rustig oogt. Maar het zorgt er niet alleen voor dat de boel er netjes uit ziet, het geeft ook nog eens extra sfeer aan de badkamer.

Kleed de vloer aan met een leuk matje

De vloer kan erg kaal overkomen, maar niet als je een mat over de grond legt. Er zijn oneindig veel printjes waar je uit kunt kiezen, dus er is er vast één bij die perfect bij jouw badkamer past! Ook hier worden uiterlijk en functionaliteit weer goed gecombineerd, want een lekker zacht matje is ook nog eens comfortabel aan de voeten. Voornamelijk in de koude wintermaanden is het lekker om een matje op de grond te hebben!

Geef je badkamer een stijlvolle upgrade met leuke badkamer accessoires en maak er een klein paradijsje van. Wil je graag meer badkamer inspiratie opdoen? Houd dan onze blogs in de gaten voor meer interieurtips!

TIP: Heb je een kleine badkamer? Lees dan eens onze blog met 3 tips voor het inrichten van een kleine badkamer.