Het vijfde seizoen dient zich aan

Het vijfde seizoen dient zich aan

En nog wel in jouw woonkamer! Elk jaargetijde is op een andere manier waarneembaar. Niet alleen visueel en op de tast maar ook via de neus. En wil je kunnen inspelen op het seizoen, dan is een luchtverfrisser nooit weg.

Naast servies, glazen en keukenhulpjes biedt het designmerk Alessi nu ook heerlijke huisparfums en sfeervolle kaarsen aan die zich perfect voegen bij een specifiek seizoen. Hiermee is het mogelijk om een totaalbeleving te creëren die zorgen voor de ideale ambiance tijdens iedere periode. Ieder parfum is gebaseerd op één van de vier jaargetijden, plus een vijfde die ze allemaal combineert. Haal zomer, herfst, lente én winter in huis of breng ze samen met Alessi Five Seasons!

Hmm Zomer

Breng wanneer je maar wilt die warme zomerse zonnestralen je huiskamer binnen! Five Seasons Hmm sluit perfect aan op het hoogseizoen met een sprankelend geurend boeket. Onder andere vijgen, tomatenblad, cyclaam, zwarte bessen, kokosmelk, davana, rood fruit, muskus en gemengde houtsoorten dienen zich aan. Wie niet kan wachten op de zomer kan de voorpret op ieder moment laten beginnen met Five Seasons Hmm van Alessi!

Grrr Herfst

Voordat de bladeren vallen, verkleuren ze. Heel de natuur bereidt zich voor op het winterseizoen. Dat merk je aan het geurenpalet van Five Seasons Grrr. Hierin komen diverse houtnoten terug, gemengd met zoete en krachtige accenten van nootmuskaat, vanille en boommusk. Ook vetiver en jeneverbessen ontbreken niet in dit sensuele geheel. Dankzij dit huisparfum van Alessi wordt de gezellige kant van de herfst flink uitvergroot. Een sfeervol najaar is keer op keer het resultaat.

Brrr Winter

De kachel of zelfs open haard is dé plek in huis die het meest bezocht wordt in de koude wintermaanden. Maar warmte in huis is niet puur fysiek; ook de juiste geuren kunnen hier hun steentje aan bijdragen. Warme en kruidige aroma’s met lelietjes van dalen, amber en muskus aan hun basis worden verzorgd door Alessi’s Five Seasons Brrr huisparfum. Hierin bevinden zich verder bergamot, cederhout en sinaasappel. Zo koud als het buiten is, zo warm wordt het binnen. En dat alleen al door deze voortreffelijke geurcombinatie!

Ahhh Lente

Zodra de kou wegtrekt, de zon zich weer laat zien en de wereld langzaam bijkleurt, komt daar een ideaal huisparfum bij kijken. En dat is Five Seasons Ahhh van Alessi! Wakker het verlangen naar de zomer aan met de geuren van perzik, rozen, hyacinten en vele andere tinten. Zodra je deze luchtjes en kaarsen tevoorschijn hebt gehaald, is je winterslaap of -dip definitief voorbij. Deze frisse geuren vormen de perfecte manier om de lente te verwelkomen.

Shhh…

Nu we het hele jaar hebben gehad, is het tijd om hier een mooie samenvatting van te maken. Ook daaraan heeft Alessi gedacht met de Five Seasons geuren en kaarsencollectie! Shhh is een diep en mysterieus parfum dat het hele jaar door te gebruiken is. Hierin zijn onder andere eucalyptus, roos en patchouli opgenomen. Als je moeite hebt met het bepalen van het ideale sfeerklimaat, komt Five Seasons Shhh als geroepen!