Krijtverf

Krijtverf of schoolbordverf is een manier om zelf creaties te maken op bijvoorbeeld muren of objecten waar dit opzit. Je kunt zo met gemak bijvoorbeeld je eigen teksten schrijven maar ook met jouw creatieve brein een mooie vorm of object op de muur plaatsen. Op deze manier kun je elke ruimte een unieke touch geven. Maar het voordeel hiervan is ook dat je altijd er iets bij kan tekenen. Ook kun je bijvoorbeeld het toepassen op deuren en meubels. Zo kun je een unieke badkamer of toilet ontwerpen maar ook een beetje meer stijl geven aan je meubels.

Betonlook ruimtes

Er zijn maar liefst 18 verschillende betonlook kleuren te vinden in de webshop. Zo creëer jij jouw eigen betonlook ruimte. Omdat beton licht of donker kan zijn is de keuze hierin een persoonlijke keuze. Daarnaast zijn deze verven CO2 neutraal waarmee je dus bijdraagt aan een beter milieu. Wanneer je de 2de laag hebt aangebracht is het in 12-24 uur droog en kun je dus zien wat het resultaat is. Deze 2de laag is bepalend voor het eindresultaat in structuur en afwerking. Ook is betonlook verf toepasbaar op allerlei soorten ondergronden.

Microment

Microment is ook een betonlook maar onderscheid zich in de hardheid. Het is net zo eenvoudig aan te brengen maar geeft een hardere uitstraling. Dit wordt vooral in moderne interieurs toegepast maar het kan net zo goed in een klassieke ruimte. De kleuren variëren van taupe of donker grijs tot lichtgrijs. Je kunt er ook een mooie strakke trap mee creëren. Deze hardere uitstraling is momenteel in 8 varianten te verkrijgen. Maar we verwachten in de toekomst wel meer kleuren hierin. Je zou ook je vloer of tegels hiermee kunnen verven in een strakke betonlook design.

Marmerstuc

Waar echt marmer voor de meeste mensen niet te betalen is komt er een oplossing namelijk marmerstuc. Marmerstuc is een sierpleister uit italië die op basis van gips een luxueuze uitstraling geeft aan wanden, muren, trappen of bijvoorbeeld een badkamer. Met marmerstuc maak je van bijvoorbeeld jou aanrechtblad of muren een luxe marmeren uitstraling op een betaalbare manier. Tover bijvoorbeeld jouw keuken of badkamer om tot een van de 8 marmerstuc kleuren die er zijn tot een luxueuze ruimte. Je zult je gasten of visite jaloers maken met jouw prachtige interieur. Je kunt het rechtstreeks vanuit de emmer aanbrengen.

Bron: Homeofconcrete.com