Nieuw huis gekocht: welke verzekeringen zijn handig?

Wanneer je net een nieuw huis gekocht hebt heb je vaak moeite met de inrichting. Soms passen de spullen die jouw oude huis decoreerden niet meer in het nieuwe huis. De bank is te groot voor de kleine woning of juist andersom. Ook is het mogelijk dat je helemaal klaar bent met jouw oude spullen. Dan moet je nieuwe kopen én dat doe je bij goddelijk wonen. Je kan de nieuwste interieuradviezen volgen óf je volgt jouw eigen advies. Wat je ook wilt je moet er zuinig mee omgaan. Sommige spullen wil je nooit verliezen, daarom is het handig te bedenken welke verzekering functioneel is voor jou.

Verzekeringen vergelijken

Een verzekering sluit je om je in te dekken voor schades die je zelf niet kunt betalen. Een opstalverzekering is dé verzekering die je nodig hebt als je een nieuw huis koopt. Deze verzekering dekt de schade aan je huis bij brand of andere calamiteiten. Bij brandverzekering-simulatie vind je de juiste brandverzekering die bij jou past. Bezoek deze website en vindt de laagste premie. Wel zeventien verzekeraars worden voor jou vergeleken zodat je nooit te veel betaald. Het is gratis, snel én eenvoudig. Bezoek en vergelijk.

Brandverzekering veranderen

Wanneer je op brandverzekering-simulatie bepaalde verzekeraars wilt vergelijken kan het zo zijn dat je wilt ruilen zodat je kan besparen. Dit doe je als volgt. Je kan het best 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldatum van jouw contract een aangetekende opzegbrief versturen. Hiervoor moet je de modelbrief ondertekenen. De goedkoopste verzekeraar vind je op internet. Het is het eenvoudigste en snelste kanaal om de prijzen en de dekkingen te vergelijken. Ook kun je er het contract afsluiten door het ondertekend per e-mail terug te sturen.