Nieuwe vloeren voor elk budget

Een nieuwe vloer aanschaffen kan best een flinke investering zijn. Zeker als je een vloer van kwaliteit in je huis wilt hebben. Zelfs bij een simpele bouwmarkt kan de prijs behoorlijk oplopen en dan is het altijd nog maar de vraag of het wel van goede kwaliteit is. Zonde natuurlijk als je die nieuwe vloer na een jaar alweer mag gaan vervangen. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Ben je al bekend met de vloeren outlet? De vloeren outlet met laminaat vloeren en pvc vloeren heeft een breed aanbod aan vloeren met een zeer lage prijs. Daarnaast zijn al deze vloeren ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. Bijna te mooi om waard te zijn toch?

Hoe gaat de vloeren outlet te werk?

Het verschil tussen een outlet en een normale winkel is dat er bij een outlet vaak geen tussenpartij aan te pas komen. Het materiaal komt rechtstreeks bij de groothandel vandaan en dat scheelt gewoon behoorlijk qua kosten. Ook is zo’n soort outlet meestal gevestigd in een grote loods. Door deze loods kan er op aardig wat kosten bespaart worden. De loods ziet er dan misschien niet zo mooi en chique uit als een winkel, jouw portemonnee is er in ieder geval wel heel erg blij meer. Daarnaast bieden ze bij een outlet soms ook partijen aan die bijvoorbeeld van afgelopen seizoen zijn. Deze vloeren passen simpelweg niet meer bij de laatste trends en zullen in een echte “woonwinkel” bijvoorbeeld minder snel verkocht worden. Onzin natuurlijk want deze vloeren zien er nog net zo goed en mooi uit als alle andere vloeren.

Kan ik hier alleen laminaat en PVC vloeren kopen?

Nee, de vloeren outlet met laminaat vloeren en PVC vloeren heeft gelukkig een heel groot assortiment. Zo kun je bij deze outlet, naast de laminaat vloeren en de PVC vloeren, ook terecht voor parket, ondervloeren, plinten, profielen, matten, onderhoudsmiddelen en legservice. En niet alleen in de soort vloeren is er ruime keuze. Ook wat betreft de kleur, slaag je hier altijd. Van lichtere tinten tot donkere kleuren of toch lievere een warme kleur vloer. Er is daadwerkelijk voor ieder wat wils en in 2018 alleen al had deze outlet ruim 5.000 tevreden klanten. Door de kortingen die wel op kunnen lopen tot 70% is het voor ieder een feestje om hier een nieuwe vloer aan te schaffen. En kom je er even niet uit? Dan geven de adviseurs van deze outlet je graag vrijblijvend advies op maat.