Zo houd jij irritante beestjes uit je slaapkamer

Je kent het vast wel, je ligt lekker in je bed en je hoort ineens gezoem. Shit! Een vlieg in mijn kamer. Een vlieg hebben in je kamer is natuurlijk stront vervelend omdat dit je nachtrust verstoort. Het is natuurlijk ook onmogelijk om hem te killen omdat hij super snel vliegt. Daarom is het voorkomen ervan veel beter dan vermoorden. In dit artikel ga ik je tips geven hoe jij vervelende vliegjes en beestjes uit je kamer kan houden. 

Zet je licht uit

Heb je het raam open in je raam en je licht aan? Doe dan het licht uit als dit mogelijk is. Vliegen en insecten zijn heel slim. Zij denken dat als het licht brandt er vast wel iemand in de kamer is. Het licht uitzetten is ook nog eens goed voor het milieu. Win-win situatie! 

Elektrische vliegenmepper 

Het is inmiddels al 2019 alles gaat bijna elektrisch. De vliegenmepper dus ook. Een elektrische vliegenmepper is super handig omdat hij al wordt geactiveerd met één druk op de knop. Je moet wel oppassen dat je jezelf of andere mensen niet raakt met de vliegenmepper. 

Horren 

Ja je leest het goed horren. In de eerste instantie wist ik ook niet wat het was. Mijn buurman kwam ermee. Hij heeft een horren op zijn kamer. Met horren houd je beestjes en vliegjes buiten omdat ze er niet doorheen kunnen vliegen. Met een horren kan je je raam nog steeds lekker open houden. Mijn buurman heeft zijn horren bij https://www.rainbow-collection.nl/home/ besteld. Wat heel fijn is dat ze op maat kunnen worden gemaakt. Zo kan jij bijvoorbeeld op je zolderkamer een horren hebben of in de woonkamer. Ik ben blij dat mijn buurman met deze handige tip is gekomen. 

Heb jij ook nog hele handige tips tegen insecten en beestjes? Laat het me weten! 🙂