Nooit meer uitglijden over de trap

Ben je wel eens uitgegleden over de trap? Dan weet je hoe vervelend het is. Ook als je kinderen in huis hebt is het belangrijk om een antisliplaag op de trap aan te brengen zodat er niet eenvoudig over uitgegleden kan worden. Een val op de trap kan namelijk voor hele vervelende ongelukken zorgen. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een trap met antisliplaag aan te brengen. Hiervoor hoeft niet de hele trap vervangen te worden, de bestaande traptreden kunnen gerenoveerd worden.

Trap met antisliplaag

Een trap voorzien van antisliplaag is dus vooral bedoeld om de veiligheid te verhogen. Als je kinderen in huis krijgt, dan kiest men hier bijvoorbeeld vaak voor. Maar ook ouderen vinden een antisliplaag op de trap erg handig. Bovendien hoeft het over het algemeen niet duur te zijn om je bestaande trap om te toveren in een antislip trap. De bestaande traptreden kunnen losgekoppeld worden en worden vervolgens voorzien van de antisliplaag. De traptreden worden daarna weer teruggeplaatst en klaar is Kees.

Onderdeel van Traprenovatie

Meer dan eens is het aanbrengen van een antisliplaag onderdeel van een traprenovatie. Dan wel volledig, dan wel slechts in delen. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor het renoveren van de trap. Krakende traptreden kunnen hier bijvoorbeeld ook aan ten grondslag liggen. Als de trap al lang in gebruik is, kunnen de traptreden bovendien versleten raken, het renoveren van de traptreden is daarom een veel uitgevoerde renovatie.

Specialist in trappen renoveren

Ben je op zoek naar een specialist om jouw trap te renoveren? Neem dan een kijkje op de website van Nextstep-traprenovatie. Dit bedrijf je helpt je om alle onderdelen van de trap te vervangen of te trap geheel opnieuw te maken. Ook nieuwbouwtrappen zijn mogelijk. De meeste mensen kiezen er echter voor om de trap opnieuw te laten bekleden en bijvoorbeeld ook van een antisliplaag te voorzien zodat de bestaande trap weer even vooruit kan.