Op deze plaatsen kun je prachtig wonen in het Groene Hart

Het Groene Hart is te vinden rondom de Randstad en bedekt zowel Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. De omgeving in dit gebied bestaat uit veenweidegebieden en mooie uitgestrekte natuurgebieden. Alles in het Groene Hart is netjes opgedeeld in blokken en er zijn een aantal plaatsen in het Groene Hart waar je echt prachtig kunt wonen. Denk bijvoorbeeld eens aan Gouda. In deze plaats vind je heel veel groen en kun je toch in de Randstad wonen en tegelijkertijd toch genieten van de rust van het landelijke wonen. Je kunt in Gouda zowel bestaande bouw als nieuwbouw kopen en ook als je liever wilt huren, kun je in deze stad in het Groene Hart goed terecht.

Het mooie Alphen aan de Rijn

Een andere stad die ook in het Groene Hart ligt, is Alphen aan de Rijn. Hier heb je verschillende mooie bezienswaardigheden te bekijken en met zowel het openbaar vervoer als met de auto is Alphen aan de Rijn heel goed te bereiken. De omgeving is prachtig en je loopt er zo de mooie groene veenweidegebieden in. Alphen aan de Rijn is een gezellige stad, waar je in het centrum heerlijk kunt vertoeven op de verschillende terrassen. Door Alphen aan de Rijn stroomt de Oude Rijn. Hier staan ook mooie huizen aan gebouwd en geeft een prachtig plaatje. Het is mogelijk om bestaande huizen, maar ook nieuwbouwwoningen in Alphen aan de Rijn te kopen.

Prachtig wonen in Woerden

Naast Gouda en Alphen aan de Rijn, staat Woerden ook op het lijstje van plaatsen in het Groene Hart waar je prachtig kunt wonen. Deze stad is al eeuwenoud en is van oudsher een vestingstad. Dit kun je bijvoorbeeld zien aan de chique monumentale panden die in het centrum te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar bestaande bouw of nieuwbouw, in Woerden is er voor elke huizenzoeker wat wils te vinden!

Wonen in Waddinxveen

Ook in Waddinxveen kun je prachtig wonen en ook deze plaats ligt in het Groene Hart. Er zijn verschillende nieuwbouwwoningen in Waddinxveen waar zomaar de perfecte woning voor jou tussen kan zitten. Deze plaats staat erom bekend dat het een hele mooie omgeving heeft en je er ook nog eens heel leuk kunt shoppen. Qua wonen is het een plaats waar veel mooie unieke woningen te vinden zijn. Op het gebied van voorzieningen is er ook genoeg te vinden en heb je alle winkels en supermarkten binnen loopbereik.