Opnieuw beginnen met je tuin? Start bij Gadero!

Natuurlijk is de indeling van je tuin belangrijk maar ook de manier waarop je de puntjes op de i zet. En dan komt ons brede aanbod om de hoek kijken!

Als we het hebben over een materiaal dat praktisch, gebruiksvriendelijk, duurzaam én adembenemend mooi is, wat bedoelen we dan? Heel goed, we hebben het over hout! En laat dat nou de specialiteit van Gadero zijn. Bij ons vind je diverse onderdelen en prefab pakketten waarmee je eenvoudig zelf toevoegingen doet aan je tuin die een aanzienlijk verschil maken in sfeer en ook nog eens praktisch nut hebben. Tel uit je winst! Lees verder voor enkele voorbeelden.

Afbakening

Pottenkijkers en achteloze mensen die graag over de grenzen van anderen heen waggelen zijn je natuurlijk een doorn in het oog. Daarom is het belangrijk dat bezoekers én buitenstaanders snappen waar jouw erf begint en ophoudt. Wil je een klassieke schutting bouwen? Dan vind je daarvoor de planken – en zelfs complete delen die alleen nog maar hoeven te worden geïnstalleerd – bij Gadero. Maar ook voor een afrastering van kastanje palen ben je bij ons aan het juiste adres!

Blokhut

Heb je een plek nodig om lekker van je tuin te genieten, gereedschap in op te bergen of zelfs een complete auto in kwijt te kunnen? Dan klinkt het alsof je toe bent aan een blokhut. Dit veelzijdige bouwwerk kun je zelf in elkaar zetten met behulp van een eigen ontwerp, materialen en een ruimtelijk inzicht. Is dat net iets te hoog gegrepen? Dat is geen enkel probleem. Bij Gadero kun je namelijk ook voorgeproduceerde blokhutten kopen!

Overkapping

De zon is je vriend(in), maar niet altijd. Wanneer deze te fel gaat schijnen, kun je flink verbranden en/of met onaangenaam hoge temperaturen te maken krijgen. En dan heb je nog kans op neerslag, ook in de hoogzomer. In beide gevallen doe je er verstandig aan om een overkapping in je tuin neer te zetten. Het voegt enorm veel comfort toe aan je tuin en geeft je een plek om je terug te trekken zodra het je allemaal een beetje te veel wordt!