Ploeteren

Het hele jaar ben je in de weer met je tuin. Bewateren, zorgen dat de insecten wegblijven, mos en onkruid verwijderen.

Iets extra’s voor je tuin

Je ziet zeker resultaat van je werk maar zou er op de een of andere manier meer van willen genieten. Het is al iets te vaak gebeurt dat je tuinstoel verregende. Dat wil je in de toekomst absoluut voorkomen. En dan vormt het plan: je gaat een overkapping kopen! Hiermee heb je uitzicht op de prachtige tuin en de mogelijkheid om met een vriendin lekker een drankje te doen terwijl jullie beschut kunnen zitten. Het lijkt je fijn als er een verwarming in zit voor de koudere dagen, zo heb je er het hele jaar door plezier van. Het werk laat je liever aan de vakmensen over en het is nog best lastig om precies te bepalen wat je wilt.

Opties

Het lijkt je heerlijk om vrienden en familie in je tuin uit te nodigen en samen van het weer en het barbecueën te genieten. Het plaatje begint na verloop van tijd steeds meer te vormen. Je ontdekt het beste plekje om de overkapping te laten plaatsen, kiest materiaal en beslist dat je het geheel half open wil laten. Zo heb je altijd een heerlijk plekje in de schaduw. Je ziet jezelf al zitten met een tijdschrift en een drankje.

Plaatsing

Als de langverwachte overkapping eindelijk geplaatst wordt geef je een groot feest. Veel vrienden en familie zijn van de partij en aan eten en drinken is er ook geen gebrek. Je wordt bestormd met vragen over waar je het vandaan hebt en hoe veel of weinig het gekost heeft.  Je nieuwste aanwinst valt duidelijk goed in de smaak, er komt naar voren meer mensen interesse hebben en zo het wordt echt een dag met een gouden randje!