Pure luxe: een spa in de tuin

Na een hele dag werken, ben je toe aan ontspanning. De een zoekt het in iets actiefs, zoals hardlopen. De ander houdt er juist meer van om het rustig aan te doen na die lange dag. Ben jij nou die persoon die het rustig en relaxt wil houden? Dan is een spa in de tuin misschien wel wat voor jou. Maar ook voor de sportieve hardloper is een spa zeker geen overbodige luxe. Want na het hardlopen heerlijk in het warme water een Hydro massage ondergaan, is ook nog eens een goede remedie tegen spierpijn.

Een droom die werkelijkheid wordt

Voor velen lijkt het een onaantastbare droom, maar niets is minder waar. Hoewel een spa in je achtertuin echt wel pure luxe is, zijn er zeker ook betaalbare modellen te koop. Zo zijn er de opblaasbare spabaden, die je binnen enkele minuten hebt staan. Het nadeel van de opblaasbare variant is dat het opwarmen van het water erg lang kan duren. Zo kun je dus niet direct gebruik maken van je spabad. Wanneer je wat meer luxe wilt en daarvoor bereid bent iets meer uit te geven, kun je ook een vaste spa kopen voor in je tuin. Met het mooie strakke design past deze in elke tuin. Daarnaast zijn deze spa’s voorzien van ergonomische zit- en/of ligplaatsen en kun je heerlijk genieten van verschillende soorten massages.

De technische innovatieve hoogstandjes van de spa’s

De moderne pa’s hebben niet alleen een strak design met moderne lijnen, ook zijn ze voorzien van vele technische snufjes. Zo zijn vrijwel alle spa’s voorzien van een stille warmtepomp. De moderne pompen zijn tevens erg energiezuinig en kun je dus ook laten draaien wanneer je geen gebruik van de spa maakt. Daarnaast zijn de meeste spa’s voorzien van een pulsar massage systeem. Hierbij kun je zelf kiezen welke massage jij prettig vindt. Zo kun je na het sporten je spieren een goede massage geven, terwijl je op een relaxt moment juist van een zachte massage geniet. Andere technische hoogstandjes die je tegenwoordig ook steeds vaker ziet zijn de mogelijkheden op het gebied van innovatieve besturing. Gebruik een app om je muziek uit de boxen van de spa te laten klinken of pas het licht van je spa aan met je app. Hoe makkelijk is dat?

Ook goed voor je gezondheid

Een spa is naast gewoon heerlijk ontspannend ook goed voor je gezondheid. Door te ontspannen in je spa, dobberen je zorgen langzaam weg en neemt de stress af. Daarnaast krijgt ook je huid een goede behandeling dankzij de zuurstofbehandeling die je spa biedt. Microbellen bedekken je lichaam en kunnen zorgen voor een betere circulatie van je huid. Daarnaast worden poriën diep gereinigd en vermindert het fijne lijntjes en rimpels. Met een eigen spa in de tuin, geniet je dus van vele voordelen.