Praktisch, strak en uniek bouwen met Solid Surface

Marlan is hard kunststof dat veel toepassingen kent in allerlei sectoren. Zo wordt het bijvoorbeeld gebruikt in zorginstellingen, scholen, bedrijven waar met voedingswaren gewerkt wordt en in hotels. Marlan voor hotels gebruiken is zeker aan te raden omdat het materiaal tegen een stootje kan en goed schoon te houden is. 

Duurzaam en een goede uitstraling tegelijk

Als hotel wil je natuurlijk wel dat je gasten direct een goede indruk krijgen als ze binnenkomen. Als je dan Marlan toegepast hebt dan ziet je hotel er niet alleen netjes uit maar doet dit ook natuurlijk aan. Het materiaal mag dan hard kunststof zijn, het lijkt op natuursteen en dat is wat het eerste gezien wordt. Het materiaal heeft als groot voordeel dat het duurzaam en heel sterk is en dat het goed onderhouden en gereinigd kan worden. Ideale eigenschappen voor in een hotel waar veel verschillende mensen komen. 

In alle vormen en goed schoon te houden

Marlan Solid Surface is in alle denkbare vormen te gieten, is naadloos te verlijmen en kan in elke gewenste kleur geleverd worden. Daarnaast kan het tegen een stootje, is het kraswerend en beschadigt het niet snel. Het harde oppervlak zorgt ervoor dat het hygiënisch en snel schoon te maken is dus dat is niet alleen ideaal aan de balie maar tevens in de kamers van de hotelgasten. 

Uitermate geschikt voor in de badkamer

Een hotelkamer heeft een slaapkamer en sanitaire voorzieningen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat deze goed schoon zijn. Als je in de badkamer de wastafel en douchevloer van Marlan laat maken kun je er als hotel zeker van zijn dat deze altijd hygiënisch schoongemaakt kunnen worden en dat de klanten er tevreden over zijn. De aanwezigheid van dit materiaal zorgt ervoor dat de schoonmaakploeg snel klaar is en het werk goed en in een handomdraai gedaan kan worden. 

Praktisch materiaal dat toch warm en natuurlijk aandoet

Marlan Solid Surface kan ook goed toegepast worden in de keuken van een hotel. Als er met voedingsmiddelen wordt gewerkt dient de ruimte waarin dit wordt gedaan altijd goed schoon te zijn. Met Solid Surface kan dit gerealiseerd worden. Het stoot vlekken af en zitten ze erop, dan zijn deze er zo weer af met een poetsdoekje. Marlan doet overal in het hotel modern en strak aan en geeft tevens een warme uitstraling. Solid Surface is een praktisch materiaal met een natuurlijke look zodat deze je hotel er bijzonder uit laat zien.