Stijlvolle deurknoppen voor binnen en buiten

Voor iemand die alleen bekend is met deuren met handgrepen, deurknopvergrendelingen en andere soorten deurknop systemen, kan het heel vreemd en ongebruikelijk lijken. Het typische deurknopsysteem is heel eenvoudig, dus je zou denken dat er niet veel variatie is als het gaat om de vergrendelingsmechanismen, maar er zijn eigenlijk veel verschillende opties om uit te kiezen. We hebben enkele van de beste geselecteerd om vandaag met je te delen.

Koperen kreekbal privacy deurknop

Deze specifieke deurknoppen zijn alleen geschikt voor binnendeuren zoals de slaapkamer en badkamer. Het heeft een privacy vergrendelingsfunctie maar ook een externe ontgrendelingsknop die kan worden bediend met een standaard schroevendraaier of een munt. Er is geen cilinder met sleutel, wat betekent dat dit geen geschikt slot is voor gebruik buitenshuis. Het heeft vernikkelde bouten en een gesatineerde roestvrijstalen afwerking.

Eencilinder nachtschoot met bijpassende knop in tulpstijl

Als je op zoek bent naar een deurknopvergrendeling die je zowel op binnen- als buitendeuren kunt gebruiken, is dit een geschikte optie. Het zou echter logischer zijn om het te gebruiken voor een buitendeur. Het beschikt over een enkele cilinder nachtschoot met een interne knop, een 6-voudig verstelbare dagschoot en een 4-voudig verstelbare nachtschoot.

Kwikset Juno instelknop met SmartKey

Dit is weer een geweldig deurknopslot dat je op buitendeuren kunt gebruiken. Het is universeel, wat betekent dat het past op zowel rechtshandige als linkshandige deuren en dat maakt het zeer veelzijdig. Het maakt ook gebruik van een verstelbare grendel die geschikt is voor alle standaard deurtypes. Het is een veilig slot met een cilinder met sleutel en het is voorzien van de SmartKey-technologie waarmee je het slot binnen enkele seconden opnieuw kunt vergrendelen.

Indoor elektronisch touchpad keyless toegangsdeurslot

Deze deurknop hier is een sleutelloos deurslot met een elektronisch toetsenbord. Het is geschikt voor standaard deurknoppen en bevat ook een inbraakalarm dat wordt geactiveerd na 4 mislukte pogingen om de code in te voeren. Je kunt een beveiligingscode van 2 tot 8 cijfers lang instellen en je kunt maximaal 6 gebruikerswachtwoorden toevoegen.

Kwikset Juno instapknop met SmartKey in Venetiaans-brons

Dit is weer een van onze favoriete deurknopontwerpen. Het is ontworpen voor gebruik op buitendeuren vanwege de cilinder met sleutel en de extra beveiliging die wordt geboden, maar je kunt het ook in andere situaties installeren. Je kunt het op zowel rechtshandige als linkshandige deuren installeren dankzij het universele ontwerp en je kunt ook profiteren van de SmartKey-technologie om het slot eenvoudig opnieuw te vergrendelen in slechts 3 stappen en in slechts enkele seconden.
Bron: https://www.in2klussen.nl/