Regel je renovatie met Regiocontainer!

Op- en afbouwen gaat veel gemakkelijker als je daarvoor de benodigde bewegingsvrijheid hebt. Met een afvalbak op maat van Regiocontainer zorg je hier eenvoudig voor!

Plekken waar geklust wordt, staan er niet om bekend dat ze een schoonheidsprijs verdienen. Over de hele oppervlakte verspreid staan en liggen gereedschappen en bouwmaterialen. En afval, natuurlijk. Het is vooral de laatste categorie die grondig aangepakt dient te worden als je veilig verder wilt gaan. Over puinresten kun je namelijk heel gemakkelijk struikelen en zodoende zorgen ze voor een onveilige werkomgeving. Je werkzaamheden om de haverklap stilleggen om de zooi op te ruimen is niet praktisch. Maar ja, wat moet je dan?

Een afvalbak huren bij Regiocontainer, dat moet je! Hierin kun je al je puin kwijt en zodoende het halen en brengen de container aan onze professionals overlaten.

Soorten containers

Wat mag er in een bak? Dat is heel specifiek. Containers voor tuinafval mogen niet gevuld worden met glas, puin of rubber. Maar geen nood, onze overzichtelijke website staat vol met schema’s die je hierin wegwijs maken. Wil je zeker zijn dat een specifiek soort afval wel of niet in de genoemde categorieën valt? Dan is een telefoontje naar onze deskundige klantenservice genoeg om alle twijfel weg te nemen!

Ook kleinere (rol)containers zijn bij ons eenvoudig te huren. En kun je wel een plek gebruiken om veilig je waardevolle eigendommen achter te laten tijdens het klussen? Maak dan gebruik van onze zeer ruime opslagcontainers.

Door het hele land

De ervaren chauffeurs van Regiocontainer kennen na vele jaren van trouwe dienst bijna de hele kaart van Nederland uit hun hoofd. Onze bakken worden namelijk door heel het land geleverd, waardoor een container huren in Groningen net zo gemakkelijk is als een bak reserveren in Hensbroek. Wanneer de container niet op je eigen grondgebied komt te staan, heb je mogelijk een vergunning nodig. Vraag dit eventueel na bij onze klantenservice of aan de balie van je gemeenteloket.

Wanneer je de prijzen van Regiocontainer ziet, is het handig om te weten dat die all-inclusive zijn; voor de btw, milieubelasting, periodieke lediging en transport van de bak betaal je daarom niets extra’s!