Veilig wonen? Dat begint met een degelijk alarmsysteem!

Op veel situaties ben je mogelijk niet voorbereid. Met een hoogwaardig systeem van de Alarmsysteemexpert komt daar gelukkig verandering in! Lees hier meer over onze mogelijkheden.

Heb je wel eens het gevoel dat je tegenwoordig helemaal nergens meer veilig bent? Dat je geld, kostbaarheden, vrouw, kind en/of huisdier niet kunt achterlaten zonder je zorgen te maken? En je auto? En je fiets? In deze tijd ben je helemaal nergens meer zeker van! Wat moeten we nu? Ons inpakken in matrassen en kussens en met een geladen geweer bij de voordeur gaan zitten puur voor het geval dat?!

Ja, dat kun je doen. Maar beter is het om een groot deel van je zorgen te laten wegnemen door een degelijk alarmsysteem. Zoals onze naam al doet vermoeden is Alarmsysteemexpert de autoriteit op dit gebied. Daarom wijzen we je graag op enkele van de talloze opties voor het beveiligen van woningen, winkels, kantoorpanden en meer.

Systemen

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende systemen van diverse zeer hoog aangeschreven merken. Slechts één systeem van bijvoorbeeld Visonic kan diverse gevaren afwenden. Zo weet je dankzij het gerenommeerde alarmsysteem Visonic Powermax direct wanneer er brand uitbreekt of een indringer zich toegang tot jouw woning of kantoor probeert te verschaffen. Hierdoor kun je snel en adequaat handelen en je gezin en/of collega’s in veiligheid brengen. En jezelf ook natuurlijk!

Bovendien vind je in ons uitgebreide aanbod ook diverse camerasystemen die al dan niet opvallen. Camera’s die heel erg in het zicht zitten kunnen inbrekers afschrikken. Wanneer zij dan een andere ingang proberen, is het maar beter om die ook beveiligd te hebben met een slim systeem van Alarmsysteemexpert!

Installatie

Het installeren van een alarmsysteem vergt soms wel enige vakkennis. Daarom is dat een klus die we je graag uit handen nemen! Uiteraard leggen onze monteurs je de werking en functies van het systeem na installatie haarfijn uit. Heb je de bekabeling aangelegd of weet je de instructies goed op te volgen en de installatie zelf te verrichten? Dan zul je dat ook terugzien in de lagere kosten!