Richt je keuken vrolijk in met de handige accessoires van Joseph Joseph!

Vanwege de hoge gebruiksvriendelijkheid maar ook de esthetische waarde is dit Britse merk ontzettend populair onder keukenprinsen en -prinsessen. Lees snel verder en ontdek waarom!

Ook al zijn de veelzijdige producten van deze Engelse fabrikant al meer dan ingeburgerd, ze werden voor het eerst verkocht in 2003. Joseph Joseph heeft sindsdien meer dan een naam mogen maken; voor vele kookliefhebbers is het een ware levensstijl geworden! De culinaire attributen zijn veelal voorzien van een vrolijke kleur, wat het soms handig maakt om direct een mes, plank of ander keukenonderdeel voor een specifiek ingrediënt te herkennen. Dat maakt van koken een leuke, snelle en efficiënte bezigheid! Bekijk het ruime Joseph Joseph assortiment van Cookinglife om te zien hoe jouw keuken er straks uit komt te zien.

Keukengerei

Wie probleemloos een keuken wil runnen, kan alleen de beste van de beste accessoires gebruiken. Daarom staan een digitale weegschaal, een handige garde en een bakmat die je op kunt rollen bovenaan menig verlanglijstje bij kookliefhebbers! Tussen het Joseph Joseph keukengerei in de winkel van Cookinglife zul je gelukkig precies vinden wat je zoekt. De ervaren designers van dit populaire merk weten telkens weer te innoveren en een stapje verder te gaan dan hun concurrenten. En dat merk je!

Keukenhulpjes

Koken doen veel mensen het liefst in hun eentje; zo kunnen ze optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte in hun keuken en helemaal alleen zijn met hun plannen en gedachten. De keukenhulpjes van Joseph Joseph staan je echter terzijde wanneer je ze nodig hebt. Ze bieden je meer plek voor al je ingrediënten en andere benodigdheden omdat ze zo handig stapelbaar zijn! Dit maakt braden, bakken, koken, afwassen, opruimen vele malen efficiënter dan voorheen. Laat dat maar aan de betrouwbare Joseph Joseph keukenhulpjes over!

Sets

Diverse onderdelen afzonderlijk kopen kost je klauwen vol met geld. Bovendien wil je er zeker van zijn dat je ze handig en eenvoudig kunt opslaan. Daarom is het zeer verstandig om de Joseph Joseph keukenonderdelen in compacte sets aan te schaffen! Het maakt je hele keukeninventaris een stuk overzichtelijker en zodoende weet je precies waar je alles laat. Sla je planken, schalen en spatels eenvoudig op en je zult merken dat afwas en schoonmaak klussen een stuk sneller gaan. Evenals koken zelf, natuurlijk!