Tijd voor zelfreflectie? Proost met Schott Zwiesel!

Natuurlijk moet je voor zoiets niet zwaar beneveld zijn. Maar een beetje uitrusten met een lekker drankje in de glazen uit het brede Woldring assortiment is nooit weg.

Breng je de avonden graag door in je eentje of juist met vrienden onder het genot van een pijp of sigaar, een lekker elpeetje op en een glas met je favoriete drankje in je hand? Als je deze situatie (h)erkent, dan zul je het met ons eens zijn dat de kwaliteit op al deze gebieden – tabak, muziek en stereo maar ook drank – torenhoog dient te zijn. En hetzelfde geldt voor het glas waaruit je laatstgenoemde nuttigt. Daarom is het hoog tijd dat je de schitterende collecties van Schott Zwiesel eens goed leert kennen.

Bierglazen

Proost! Een lekker biertje op z’n tijd gaat er altijd wel in. Ieder heeft zo zijn of haar eigen favoriete merk. En glas, uiteraard! Schott Zwiesel heeft verschillende modellen die ieder voor een specifiek type bier zijn ontworpen. De ene is goed geschikt voor een proeverij, de ander juist weer perfect voor witbier. Wat is jouw favoriet? Vind het ideale glas ervoor bij Woldring!

Paris

Parijs, droomoord van velen. De sfeer ervan kun je echter eenvoudig in huis halen door de diverse glazen van Schott Zwiesel Paris te bestellen! Wie in is voor een whisky, sapje of longdrink kan zich hieraan te goed doen met de robuuste glazen uit deze collectie. Ze verschillen van breedte en inhoud maar stralen wel eenheid uit. En eensgezind genieten is toch het leukste, ongeacht wat je persoonlijke ‘vergif’ is?

Tossa

Dragen ze nou bij aan de sfeer in huis of zijn ze juist mysterieus? Wat je opvatting erover ook is, de Tossa glazen en karaffen van Schott Zwiesel springen onmiskenbaar in het oog! Ze zijn bedoeld voor vele soorten alcoholhoudende dranken, hoewel je er natuurlijk ook koud en helder water mee in kunt schenken. Qua vorm doen ze een beetje aan hun broertjes en zusjes van Paris denken maar ze zijn niet zo kaarsrecht. De verschillen zorgen echter wel voor fantastische combinatiemogelijkheden tussen de twee reeksen!