‘s avonds genieten van warmte in de tuin

Met een vuurton in jouw eigen tuin geniet je ook ‘s avonds nog van de buitenlucht. Heb je een balkon dan zijn er ook nog zogenaamde halve vuurtonnen die voor warmte kunnen zorgen. Naast warmte geeft het ook een hele andere dynamiek en sfeer buiten. Onder in de vuurtonnen zijn extra gaten gemaakt om ervoor te zorgen dat je nog meer vlammen krijgt. Ideaal voor tijdens de feestdagen of wanneer je een barbecue avond hebt gehad. Je kunt tot in de late uurtjes nagenieten met de vuurton. Want hij zorgt ook voor lichtopbrengsten.

Hoe zorg je ervoor dat mollen verdwijnen?

Je kent het vast wel wanneer je in een natuurrijke omgeving wakker wordt en er tot je schrik 1 of meerdere molshopen in je tuin zitten. Het is niet dat je een hekel hebt aan de beestjes maar het zorgt er wel voor dat je gras niet meer perfect is. Afhankelijk van de hoeveelheid molshopen en mollen besluit je een mollenklem aan te schaffen. Maar voor een leek is het nogal lastig om deze te plaatsen. Dan kun je het beste melkbussen kopen via een webshop want daar bieden zij eenvoudig te plaatsen mollenklemmen aan zodat iedereen het zelf kan bijhouden.

Carbid

Je hebt 2 soorten carbid namelijk knal carbid en mini carbid. Voor beide soorten geld dat je het in een vochtvrije omgeving zon 4 jaar op kunt slaan. Met knal carbid gebruik je een melkbus of verfbus en zorg je ervoor dat de carbid licht vochtig is. Daarna ga je de bus afsluiten en dan kan je hem af gaan steken.Let op de knal kan oorverdovend zijn maar hiermee verjaag je de mollen direct. Met mini carbid werk je veel fijner door het handzame formaat. Maar ook dit kan een flink knal afgeven.

Melkbussen

Melkbussen worden niet alleen gebruikt om carbid mee te schieten. Je kunt ze ook in de leukste designs verkrijgen om bij je voordeur of bij je boerderij neer te zetten. De  uitstraling verschillen van karakteristiek verroest tot een modern delfts blauw motief.Doordat melkbussen een stevige en roestvrije bodem hebben kunnen ze perfect gebruikt worden om carbid mee te gaan schieten. Het geeft een oorverdovende knal maar in de meeste gevallen blijft de bodem heel. Ook kun je losse deksel bestellen wanneer je vaker carbid afschiet.